Į Klaipėdą ketina suplūsti "Juventus" sirgaliai

Į Klaipėdą ketina suplūsti "Juventus" sirgaliai

Kovo 24 dieną (šeštadienį) 18 val. "Švyturio" arenoje vyks principinė neptūniečių BEKO-Lietuvos krepšinio lygos (LKL) dvikova su Utenos "Juventus" krepšininkais.

Nepaisant to, kad "Neptūno" krepšininkai pastaruoju metu yra persekiojami traumų ir ligų, visgi jie pasiryžę atsirevanšuoti už šio sezono pirmąją nesėkmę "Juventus" ekipai. Praėjusių metų lapkričio 19 dieną vykusiose LKL rungtynėse Utenoje pergalę rezultatu 85:71 šventė "Juventus" atstovai.

Kalbama, kad ir šįkart ne mažiau ambicijų turi uteniškiai - į Klaipėdą ketina atvykti keli autobusai "Juventus" sirgalių. Jų šiandien pajūryje gali būti net iki 200.

"Neptūnas" kol kas iš 17 LKL rungtynių iškovojo 5 pergales ir LKL turnyrinėje lentelėje žengia devintas, "Juventus" krepšininkų sąskaitoje iš 19 žaistų rungtynių - 6 pergalės ir aštunta turnyrinės lentelės pozicija. Jei šįkart "Neptūnui" pavyktų įveikti "Juventus" ekipą, tuomet klaipėdiečiai kilstelėtų į aštuntąją LKL turnyrinės lentelės vietą.

"Tiek mums, tiek uteniškiams ši pergalė labai svarbi psichologiškai. Pastaruoju metu mus persekioja nesėkmės, pergalė šiek tiek padėtų atsitiesti ir vėl patikėti savo jėgomis. Lengva tikrai nebus, "Juventus" atstovai ambicingi ir bet kokia kaina taip pat sieks pergalės", - sakė "Neptūno" komandos treneris Osvaldas Kurauskas.    

Nereikia pamiršti, kad "Neptūnui" šį sezoną dėl dešinės čiurnos kaulų lūžio padėti nebegalės Marius Runkauskas. Pastarąją savaitę peršalimo ligomis sirgo Laurynas Mikalauskas ir Martynas Mažeika. Jie jau turėtų pasirodyti aikštėje, tačiau nežinia, kokia po ligos bus jų sportinė forma.  

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder