Į Klaipėdą atvyksta Europos taurės nugalėtojai

Į Klaipėdą atvyksta Europos taurės nugalėtojai

Jau lapkričio 13 dieną (ketvirtadienį) 18.45 val. „Švyturio“ arenoje Klaipėdos „Neptūnas“ žais Eurolygos rungtynės su praėjusio sezono Europos taurės nugalėtojais Valensijos „Basket“ (Ispanija) krepšininkais.

Ispanai į Lietuvos pajūrį atvyks trečiadienį po vidurdienio - užsakomojo reiso lėktuvas su 36 žmonių „Basket“ komandos delegacija (žaidėjai, administracija, rėmėjai) Palangos oro uoste leisis 13.50 val. Krepšininkai apsistos pačiame uostamiesčio centre – „Amberton Klaipėda“ viešbutyje.

Ispanai iki rungtynių „Švyturio“ arenoje planuoja surengti dvi treniruotes - trečiadienį vakare ir ketvirtadienį ryte.

Tai, kad neptūniečiai varžovams savo arenoje moka užkurti tikrą pirtį jau buvo įrodyta ne kartą. Puikiausias to pavyzdys šio sezono Eurolygos rungtynės - spalio 23 dieną Kazio Maksvyčio auklėtiniai „Švyturio“ arenoje rezultatu 83:81 palaužė dviejų pastarųjų metų Serbijos taurės laimėtojus Belgrado "Crvena Zvezda telekom" (Serbija) krepšininkus, o spalio 31 dieną buvo labai arti didžiausios šio sezono sensacijos Eurolygoje – ne daug trūko, kad būtų parklupdyta viena tituluočiausių šio turnyro komandų – Pirėjo „Olympiacos“. 1997, 2012 ir 2013 m. Eurolygos čempionai klaipėdiečius nugalėjo tik po pratęsimo rezultatu 85:81.

„Namuose žaisti visada daug smagiau. Mums papildomo stimulo ir jėgų suteikia sirgaliai. Kai „Švyturio“ arena ūžia nuo žiūrovų gausos, tarsi atsiranda antrasis kvėpavimas“, - sakė „Neptūno“ žaidėjas Valdas Vasylius.

Būtent jis tapo pirmosios „Neptūno“ Eurolygos pergalės kalviu, kai dvikovos su „Crvena Zvezda telekom“ (Serbija) ekipa pabaigoje pelnė pergalingus ir sirgaliams itin daug teigiamų emocijų sukėlusius taškus.

„Džiugu, kai pavyksta sirgaliams suteikti gerų emocijų. Ačiū sirgaliams už fantastišką palaikymą!“ - tuomet kalbėjo V. Vasylius.

Bilietus į „Neptūno“ ir Valensijos „Basket“ (Ispanija) ekipų rungtynes galite įsigyti čia:

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder