Į Klaipėdą atvyksta dzūkai

Į Klaipėdą atvyksta dzūkai

Sekmadienį, 17.40 val., "Švyturio" arenoje vyks Lietuvos krepšinio lygos (Tete-a-Teta Casino-LKL) akistata tarp Klaipėdos "Neptūno" ir Alytaus "Dzūkijos".

Nors dzūkai ir LKL turnyro lentelėje užima paskutiniąją vietą (1 pergalė, 12 pralaimėjimų), tačiau ši ekipa yra pavojinga ir nesuspėjama. Tą ji įrodė ir dvikovoje su Vilniaus "Lietuvos rytu", kai tik per plauką dėl itin žioplos Nerijaus Varnelio klaidos per pratęsimą (82:91) nusileido vilniečiams.

Neptūniečiai į šią kovą stos po sunkios kelionės Graikijoje, kur Europos taurės turnyro rungtynėse rezultatu 71:75 nusileido Atėnų AEK ekipai. "Neptūnas" Europos taurės turnyro F grupės varžybose su šešiomis pergalėmis užėmė antrąją vietą ir 2016 metais tęs kovą kitame turnyro etape.

"Neptūnas" LKL turnyre su 6 pergalėmis ir 7 pralaimėjimais žengia tik šeštoje vietoje ir pripažįsta, kad ši vieta jų toli gražu tikrai netenkina. Klaipėdiečiams pergalių LKL čempionate reikia lyg gaivaus oro gurkšnio. Visi žinome, kad "Dzūkija" nuolat savo varžovus bando palaužti nepriekaištinga gynyba, tad neptūniečiams, norintiems padovanoti savo sirgaliams pergalę, teks paprakaituoti.

Neptūniečiai šį sezoną alytiškius kartą jau įveikė rezultatu 67:62. Tai buvo spalio 4 dieną Alytuje. "Neptūnas" kviečia sirgalius sekmadienį ateiti į rungtynes ir aktyviai palaikyti savo komandą. Be to, klubo administracija pranešė, kad nuo šiol klubo atributikos galima įsigyti ne tik varžybų metu, bet ir per šventinį laikotarpį užsukus į "Neptūno" klubo ofisą (Taikos pr. 61A, senoji "Neptūno" salė, II aukštas).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder