Grubaus žaidimo pasekmės: rungtynes su Graikija praleis Darvydas Šernas ir Deividas Šemberas

Grubaus žaidimo pasekmės: rungtynes su Graikija praleis Darvydas Šernas ir Deividas Šemberas

Geltonosios kortelės ir diskvalifikacijos yra nuolatinė Lietuvos rinktinės liga. Dėl to rungtynes su Slovakija privalėjo praleisti Arūnas Klimavičius. Kitose rungtynėse birželį žaisti su Graikija jis galės, tačiau šias rungtynes dėl kortelių jau turės praleisti saugas Deividas Šemberas ir puolėjas Darvydas Šernas.

Abiem futbolininkams per rungtynes Slovakijoje gauti įspėjimai buvo antrieji šiame atrankos cikle. Deja, abu gauti labai apmaudžiai.

D. Šemberas viename epizode išmušė kamuolį varžovui ir tik po to kliudė jo koją. Tačiau teisėjas iš Anglijos Michaelas Oliveris nusprendė, kad toks veiksmas vertas geltonos kortelės. D. Šernas buvo nubaustas už kalbas. Kai prieš slovakams pelnant įvartį lietuvių baudos aikštelėje Jurajus Kucka sužaidė ranka ir teisėjas to nepamatė, mūsiškiai puolė įrodinėti arbitrui, kad šis klydo. M. Oliveris buvo neperkalbamas, o D. Šernui dar ir kortelę parodė.

Lietuvos komanda šiame atrankos cikle žaidžia grubiausiai. C. Laszlo auklėtiniai per 5 rungtynes gavo net 19 geltonų ir 1 raudoną kortelę. Lichtenšteino futbolininkams skirta 17 geltonų ir 1 raudona, Slovakijos – 12 geltonų ir 1 raudona kortelė. Latvijos futbolininkai buvo įspėti 13, Graikijos – 9, Bosnijos ir Hercegovinos – vos 4 kartus.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder