"Gintaro" povandenininkams - 28 medaliai

"Gintaro" povandenininkams - 28 medaliai

Klaipėdos "Gintaro" sporto centro baseine vykusiose 2020 m. Lietuvos jaunučių (15-mečių ir jaunesnių) plaukimo su pelekais pirmenybėse per apdovanojimų ceremoniją dažniausiai skambėjo klaipėdiečių pavardės - šeimininkai iškovojo net 28 medalius, iš jų 7 aukso, 11 sidabro ir 10 bronzos.

Felicitos Vaitkutės ir Aleksandro Cvetkovo auklėtiniai pranoko būrį sportininkų iš Lietuvos vaikų jaunimo centro ir Vilniaus sporto centro.

Individualiose rungtyse iš klaipėdiečių po keturis medalius iškovojo Aleksejus Petrakovas (2 aukso, 1 sidabro ir 1 bronzos), Janas Jakubovskis (2 aukso, 1 sidabro ir 1 bronzos), Danius Kuprelis (2 aukso ir 2 sidabro) ir Alantė Vanagaitė (2 sidabro ir 2 bronzos).

Prie Klaipėdos komandos iškovotų medalių kraičio prisidėjo Emilija Dirdaitė (sidabro ir bronzos), Osvaldas Anusevičius (du bronzos) ir Kamilė Ragimovaitė (sidabro ir bronzos).

Po kartą ant trečiojo prizininkų pakylos laiptelio kopė Vakaris Dapkūnas ir Luknė Antanavičiūtė.

Tiek Klaipėdos "Gintaro" vaikinai, tiek merginos žibėjo ir estafečių varžybose - Aleksejus Petrakovas, Danius Kuprelis, Janas Jakubovskis ir Vakaris Dapkūnas neturėjo lygių 4x50 m rungtyje (1 min. 26,76 sek.), o kita mūsų vaikinų komanda - Tomas Bėrontas, Donatas Piliutikas, Robertas Paleckis ir Alanas Solovejus šiose estafetės varžybose liko antri (1 min. 48,33 sek.).

"Gintaro" dailiosios lyties atstovės (Alantė Vanagaitė, Kamilė Ragimovaitė, Emilija Dirdaitė ir Luknė Antanavičiūtė) tapo 4x50 m SF estafetės varžybų vicečempionėmis - 2 min. 1,82 sek.

Mišrios 4x50 m BF estafetės varžybose klaipėdiečiai (Danius Kuprelis, Alantė Vanagaitė, Luknė Antanavičiūtė ir Janas Jakubovskis) taip pat liko antri - 1 min. 46,93 sek.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder