"Gintaro" baseinui vadovaus Asta Dirgėlienė

"Gintaro" baseinui vadovaus Asta Dirgėlienė

Nuo 2017 metų sausio 2 dienos Klaipėdos "Gintaro" sporto centrui vadovaus Asta Dirgėlienė. Ji kol kas dar yra Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokyklos direktorė, tačiau jau laimėjo konkursą eiti kitas minėtąsias pareigas.

Klaipėdos savivaldybės skelbtame konkurse dėl šio posto panoro dalyvauti du kandidatai, tačiau galiausiai visus reikiamus dokumentus pateikė A. Dirgėlienė.

Plaukimas šiai klaipėdietei nėra svetimas - ji iki šiol įvairiose veteranų varžybose atstovauja šios sporto šakos Klaipėdos senjorų klubui "Nendrė".

A. Dirgėlienė ne kartą vadovavo savanoriams, padedantiems įvairiuose renginiuose, aktyviai siekė, kad veiklą tęstų jau uždarytas Klaipėdos valstybinės kolegijos baseinas, žinomas "Dinamo" vardu, rengė "Vilties plaukimą" - palaikymo akciją onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms.

Kol kas "Gintaro" baseinui vadovauja Vytautas Valentinas Šeputis, tačiau jis pagal sutartį savo pareigas eis iki šių metų gruodžio 30 dienos.

Jau anksčiau rašėme, kad šią vasarą 70-ąjį gimtadienį atšventęs klaipėdietis V. V. Šeputis savo noru paprašė, kad įstaigai jam būtų leista vadovauti iki minėtos dienos, ir tada šalių sutarimu bus atsisveikinta su darbu.

Nutraukus darbo sutartį jam numatoma išmokėti 6 mėnesių jo vidutinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka - 5 881,68 euro neatskaičius mokesčių ir piniginę kompensaciją už nepanaudotas kasmetines atostogas (1 456 eurai neatskaičius mokesčių).

V. V. Šeputis įstaigai vadovauja nuo 1978 m. rugpjūčio 1 d. Šešių mėnesių darbuotojo vidutinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka gali būti mokama, kai darbuotojo nepertraukiamasis stažas toje darbovietėje yra daugiau kaip 20 metų.

Klaipėdos savivaldybės Personalo skyriaus vedėjos Editos Grigaitienės teigimu, kai tik bus pasirašyta sutartis su A. Dirgėliene, bus skelbiamas konkursas dėl Klaipėdos miesto lengvosios atletikos mokyklos direktorės pareigų.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder