Ginklas prieš „Zenit“ – kieta fizinė kova

Ginklas prieš „Zenit“ – kieta fizinė kova

Dvi pergales iš eilės Eurolygoje iškovoję Kauno „Žalgirio“ krepšininkai trečiadienį savo arenoje priims šio turnyro debiutantę Sankt Peterburgo „Zenit“ komandą.

Ispano Joano Plazos treniruojamas „Zenit“ per 4 turus iškovojo 1 pergalę, išvykoje nugalėdamas Pirėjo „Olympiakos“.

„Žalgirio“ treneris Šarūnas Jasikevičius prieš trečiadienio testą sakė, kad varžovų komandoje labai daug naujų žaidėjų, tad jiems reikia laiko susižaisti ir įgauti pagreitį.

„Visgi tam tikri „Zenit“ kontūrai yra aiškūs. Tai komanda, kuri gerai ginasi ir pasižymi fizine jėga paremtu žaidimu, yra tvirto charakterio. Turi veteranų, nevengiančių kontaktinio krepšinio.

Mums svarbu akcentuoti fizinį kontaktą ir neužleisti jiems nė centimetro mūsų pusėje. „Zenit“ atvažiuos stumdytis ir turime būti tam pasiruošę“, – kalbėjo Š. Jasikevičius, kuriam „Zenit“ šiais bruožais kažkiek primena praėjusią savaitę Kaune nugalėtą Vilerbano ASVEL komandą.

„Prieš kovą su ASVEL labai stipriai akcentavome laukiantį fizinį kontaktą aikštelėje. Bet nesugebėjome su tuo susitvarkyti ir prireikė laiko apsiprasti, nors po to buvo geriau. „Zenit“ žaidėjai galbūt mažiau šoklūs už ASVEL, tačiau turi daugiau patirties“, – pažymėjo Šaras.

Prieš šias rungtynes prie „Žalgirio“ treniruočių jau prisijungė Alexas Perezas, pastaruoju metu negalėjęs sportuoti dėl kirkšnies traumos.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder