Gatvės krepšinio turnyre - 93 komandos

Gatvės krepšinio turnyre - 93 komandos

Prie Klaipėdos prekybos centro "Akropolis" vykęs vienas didžiausių, jau septynioliktasis, 3x3 gatvės krepšinio turnyrų "Rytas su Time Team" subūrė net 93 komandas iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių.

Varžybų dalyviai varžėsi, susiskirstę į 10 skirtingo amžiaus grupių.

Renginys išskirtinis tuo, kad jį organizavo Klaipėdos vaikų globos namai "Rytas", o projekto metu gauta parama skiriama šių namų auklėtiniams - kokybiškam ir įdomiam globotinių vasaros užimtumui bei poilsiui organizuoti, sveikatai stiprinti, prevencinėms programoms įgyvendinti, vaikų gyvenimo kokybei gerinti.

"Suma nėra labai didelė, bet surinktų lėšų užteks kelioms vaikų stovykloms ir išvykoms. Džiaugiamės ir tuo", - sakė konkrečios sumos įvardinti nenorėjusi Klaipėdos vaikų globos namų "Rytas" direktorė Regina Milašienė.

Projektą padėjo įgyvendinti Klaipėdos krepšinio mokykla.

Krepšinio klubas "Neptūnas" įsteigė fantastišką pagrindinį prizą komandoms nugalėtojoms - per 40 ateinančio 2017-2018 m. reguliariojo sezono namų rungtynių abonementų.

Prizines vietas iškovojusios komandos buvo apdovanotos vertingais prizais: medaliais, sporto klubo abonementais, pakvietimais į restoraną ir kt.

Vyko baudų, tritaškių metimų ir "Oro karaliaus" konkursai.

Į turnyrą atvyko ir komandas sveikino "Neptūno" direktorius Algimantas Ercius bei trys šios komandos žaidėjai - Laurynas Beliauskas, Arūnas Mikalauskas ir Mindaugas Kačinas. Jie prieš kelerius metus patys yra buvę šio turnyro dalyviais ir teigė, kad jaunimui - tai puikios praktinės pamokos.

TURNYRO NUGALĖTOJAI
Gimę 2008 m. ir jaunesni: "Sportininkai" iš Klaipėdos (Mantas Gedvilas, Matas Ivanauskas, Modestas Sėlenis); gimę 2007 m. ir jaunesni: "Baibokai" iš Klaipėdos (Tadas Augustauskas, Dominykas Agajev, Laurynas Macijauskas); gimę 2006 m.: "Paprasti" iš Palangos ir Klaipėdos (Adrijus Kozys, Džiugas Remeikis, Kristupas Smirnov, Dominykas Lideika); gimę 2005 m.: "Paprastieji" iš Klaipėdos (Karolis Stepanovas, Kristupas Leščiauskas, Benas Jonkus, Vėjas Razmus); gimę 2004 m.: "Tortilijos" iš Klaipėdos (Mindaugas Gedrimas, Rytis Šakaitis, Arnas Pilipavičius, Arnas Zaueras); gimę 2003 m.: "Žemaitė" iš Palangos (Rokas Jocys, Jonas Ringys, Gabrielius Mažeika); gimę 2002 m.: "Iks D" iš Mažeikių ir Kretingos (Kasparas Jonauskas, Edgaras Preibys, Jokūbas Rubinas); gimę 2001 m.: "Desantininkai" iš Šilutės ir Klaipėdos (Kornelijus Stonkus, Dovydas Rimkus, Tautvydas Rimkus); gimę 2000 m.: "Yzi" iš Gargždų ir Kretingos (Jonas Milašius, Arvydas Toliušis, Šarūnas Stankus, Edgaras Danys); gimę 1999 m.: "Belenkas" iš Gargždų (Armandas Budvytis, Martynas Martišauskas, Paulius Liutikas); gimę 1998 m. ir vyresni: "Ko pikta?" iš Klaipėdos (Einaras Tubutis, Paulius Ilginis, Kevinas Ašmontas); baudų metimo konkurso nugalėtojas - Julius Lakštutis; tritaškių metimo konkurse triumfavo Ričardas Jarašius; "Oro karaliaus" konkurso laimėtojas - Vytautas Saulis.

MASIŠKUMAS. "Rytas su Time Team" turnyras kasmet suburia maždaug 500 dalyvių.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder