Finišavo įmonių boulingo turnyras

Finišavo įmonių boulingo turnyras

Paaiškėjo bemaž mėnesį trukusio "Apollo" boulingo ir dienraščio "Vakarų ekspresas" organizuojamo penktojo komandinio įmonių boulingo turnyro nugalėtojai ir prizininkai.

Prekybos centre "Akropolis" esančiame "Apollo" boulinge (Taikos pr. 61) vykusiame turnyre iš viso varžėsi 20 komandų, suskirstytų į du pogrupius. Taigi, prizininkų trejetukai buvo du - iš turnyro senbuvių (A grupė) ir turnyro naujokų arba mažiau įgudusių boulingo žaidėjų (B grupė).

"Dalis buvo naujų įmonių, tad, kad būtų didesnis azartas ir apylygės jėgos, kilo mintis įmonių turnyrą daryti kiek kitaip nei įprastai - komandas suskirstyti į 2 grupes", - pasakojo viena iš šio turnyro organizatorių, "Apollo" boulingo atstovė Kristina Riaukienė.

GERIAUSI. A grupėje, kurioje varžėsi turinčios didesnę boulingo žaidimo patirtį komandos, lygių neturėjo "Admen" komandos atstovai. Jie surinko 1051 tašką.

A grupėje varžėsi turinčios didesnę boulingo žaidimo patirtį šios komandos: "Admen", "Ranga", "Redo", "Apollo", "Bega", "Pack Klaipėda", "Arijus", "Viesulas", KLASCO ir "Klaipėdos Smeltė".

B grupėje rungėsi "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūra", "Mars Lietuva", "BTA Draudimas", "Dobiliukas", "Marių Meškos", "VS-Sport Pakalikai", "TD Baldai", "Kretingos komunalininkai", "Tuvlita" ir "Fortakas".

Iš A grupės į superfinalą pateko "Admen", "Ranga", "Redo", "Apollo" ir "Bega".

Superfinale sėkmė nusišypsojo "Admen" komandai, surinkusiai 1051 tšk. ir užėmusiai pirmąją vietą. Šiai komandai atstovavo Laurynas Pauža, Edvinas Špačkauskas, Tomas Perminas ir Žanas Šembergas.

NUGALĖTOJAI. B grupėje pirmąją vietą iškovojo "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūros" atstovai, surinkę 826 taškus.

"Stengiamės iš paskutiniųjų ir mums pavyko. Daug treniravomės, norėjome vėl nugalėti. Esame nuolatiniai šio turnyro dalyviai, esame iškovoję visas prizines vietas, tad norėjosi vėl tapti čempionais. Finale pajutome didžiulę dozę jaudulio ir adrenalino. Galiausiai iškovota pergalė ir patirtas išties saldus jausmas", - su "Vakarų ekspresu" mintimis dalijosi nugalėtojų komandos atstovai.

Antrąją vietą iškovojo "Redo" komandos nariai - Redas Vaitkevičius, Gediminas Šakinis, Valdas Moncevičius ir Antanas Bružas, surinkę 994 taškus.

Treti liko "Apollo" atstovai (Julius Sipavičius, Tomas Gricius ir Valdas Bartasevičius), surinkę 975 taškus.

VEIKSMAS. Prie boulingo takelių įmonių atstovai ne tik varžėsi, bet ir smagiai leido laiką.

B grupėje superfinale varžėsi "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūra", "Mars Lietuva", "Kretingos komunalininkai", "Tuvlita" ir "Fortakas".

Šioje grupėje pirmąją vietą iškovojo "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūros" atstovai - Kristina Steponavičiūtė, Arūnas Grigalauskas, Romas Kerul, Dainius Petrauskas ir Valdas Šernius, surinkę 826 taškus.

"Subūriau šaunų kolektyvą, visi darniai kovojome ir štai mes - pirmi. Džiugu, atvirai pasakius, nesitikėjome laimėti, tačiau nuo to pergalė tik saldesnė. Galėsime kur ledainėje atšvęsti", - šypsodamasis pasakojo "Klaipėdos geležinkelių infrastruktūros" komandos kapitonas V. Šernius.

Antri liko "Kretingos komunalininkai" (Kęstutis Motijauskas, Sonata Jucytė ir Rokas Venckus, 769 tšk.), treti - "Tuvlitos" komandos atstovai - Vidmantas Alūza, Sigita Karsokaitė, Laima Rimkienė, Jolanta Sanienė ir Vaida Intė. Pastaroji komanda itin atsakingai ir reguliariai treniravosi, tad tikrai pelnytai iškovojo prizinę vietą.

Kiekvienam nugalėtojui atiteko dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumerata, 100 eurų vertės "Apollo" boulingo dovanų kuponai ir sporto klubo mėnesio narystė.

Antros vietos laimėtojai džiaugėsi "Vakarų ekspreso" prenumerata kiekvienam komandos nariui, 90 eurų vertės "Apollo" boulingo ir "Lazertrono" dovanų kuponais.

Trečios vietos prizininkai taip pat gaus dienraščio "Vakarų ekspresas" prenumeratą kiekvienam komandos nariui, 75 eurų vertės "Apollo" boulingo ir sporto klubo dovanų kuponus.

"Smagiai praleistas laikas kartu ne darbo metu stiprina tarpusavio kolegų santykius, todėl kiekvienoje darbovietėje svarbus yra ne tik darbas, bet ir kartu praleistas laikas neformalioje aplinkoje. "Apollo" boulingas tampa puikia vieta, kuomet užvaldomi azarto darbuotojai tampa vieningi ir siekia bendro tikslo. Taip atsiranda stipresnis ryšys, abipusis supratimas, lengviau įgyvendinamos idėjos", - teigė "Apollo boulingo" Klaipėdos padalinio vadovė K. Riaukienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder