FIA prezidentu perrinktas Žanas Totas, o Lietuva turės savo atstovą organizacijos tribunole

FIA prezidentu perrinktas Žanas Totas, o Lietuva turės savo atstovą organizacijos tribunole

Prancūzijos sostinėje Paryžiuje surengtoje Tarptautinės automobilių federacijos (FIA) asamblėjoje šios organizacijos prezidentu perrinktas 67-erių metų prancūzas Žanas Totas (Jean Todt), o Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) Revizijos komisijos pirmininkas Arnas Paliukėnas išrinktas į organizacijos tribunolą.

FIA asamblėjoje dalyvavo Lietuvos automobilių sporto federacijos (LASF) prezidentas Gintaras Furmanavičius ir viceprezidentas Darius Jonušis.

"Tai, kad perrenkant prezidentą nereikėjo slapto balsavimo, parodo daugelio valstybių pasitikėjimą Ž. Totu. Žvelgiant iš Lietuvos pozicijos, taip pat galiu tik pasidžiaugti, kad prezidentas nepasikeitė. Ž. Totas puikiai vertina Lietuvos automobilių sportą, palaikome puikius santykius. Jo kadencijos metu FIA prezidentas pirmą kartą istorijoje lankėsi Lietuvoje, taip pat gavome 50 tūkst. eurų paramą kartingo akademijai, o ką jau bekalbėti apie Lietuvoje rengiamą pasaulio ralio čempionato etapą. Šie kartu pasiekti rezultatai pasako labai daug apie mūsų bendradarbiavimą ir bendros vizijos matymą", - teigė LASF prezidentas.

Anot G. Furmanavičiaus, A. Paliukėno išrinkimas į FIA tribunolą - labai svarbus įvykis Lietuvos automobilių sportui ir bendruomenei. "Dar niekada nei Lietuva, nei kitos Baltijos šalys neturėjo savo atstovo tokiame aukštame FIA poste", - pažymėjo LASF vadovas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder