Felicitai Vaitkutei - medalis už nuopelnus Klaipėdos sportui

Felicitai Vaitkutei - medalis už nuopelnus Klaipėdos sportui

70-ąjį gimtadienį paminėjusi nusipelniusi Lietuvos plaukimo su pelekais trenerė Felicita Vaitkutė sulaukė Klaipėdos valdžios įvertinimo - jubiliatei įteiktas medalis už nuopelnus Klaipėdos sportui.

"Felicita - nuostabi trenerė ir puiki asmenybė. Tai energinga, veržli sporto atstovė, kurios povandeninės srovės plukdo į aukštuosius vandenis, padeda užkopti ant aukščiausių apdovanojimų laiptelių ir į viršų kelti Lietuvos trispalvę", - Klaipėdos mero ir savivaldybės atstovų vardu įteikdama jubiliatei medalį už nuopelnus Klaipėdos sportui sakė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Asta Dirgėlienė.

Jai antrino Klaipėdos miesto tarybos narys, buvęs Savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas.

"Jūsų treniruotes lankė mano sūnus, tad pastebėjau, jog visada esate geros nuotaikos, pilna energijos ir plačios šypsenos. Tai, ką jūs nuveikėte per sportinę karjerą, verčia jumis didžiuotis: jūs paruošėte per 800 plaukimo su pelekais mėgėjų ir išugdėte per 130 aukšto sportinio meistriškumo sportininkų, jūsų auklėtiniai užfiksavo bemaž 150 įvairių Lietuvos plaukimo su pelekais rekordų. Skaičiai - įspūdingi", - pabrėžė S. Budinas.

Jubiliatę sveikino ir Klaipėdos savivaldybės sporto skyriaus, "Gintaro" sporto centro atstovai bei artimieji.

"Sporto žinynai skelbia, kad 1950 metais Lietuvoje pradėta kultivuoti nauja sporto šaka - plaukimas su pelekais. Toks jau sutapimas, kad tais pačiais metais gimė mūsų gerbiama trenerė Felicita Vaitkutė", - pastebėjo Klaipėdos sporto istorikas Algirdas Plungė.

ĮTEIKĖ. Felicitai Vaitkutei (kairėje) medalį už nuopelnus Klaipėdos sportui įteikė Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Asta Dirgėlienė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder