Europos K-1 čempionate - klaipėdiečių pergalės

Europos K-1 čempionate - klaipėdiečių pergalės

Pirmą kartą istorijoje Lietuvoje, Šiaulių arenoje, vykęs Europos K-1 mėgėjų čempionatas klaipėdiečiams buvo sėkmingas: Tadas Miceika tapo nugalėtoju, o Kirilas Pšonko ir Oskaras Kavaliauskas iškovojo bronzos medalius.

Klaipėdos sporto klubo "Muay Thai imperija" atletas T. Miceika, kovojęs svorio iki 91 kg grupėje, neturėjo lygių.

Vadimo Gridiajevo auklėtinis pusfinalio kovoje palaužė Azerbaidžano atstovą Raminą Salimovą, o finale nugalėjo Aleksandrą Colį iš Moldavijos.

T. Miceika per pastarąjį mėnesį skynė vieną po kito laurus: iš pradžių tapo Lietuvos K-1 čempionu, vėliau visus pranoko atvirame Latvijos K-1 čempionate, o dabar sužibėjo tarp Senojo žemyno kovotojų.

"Rugsėjo mėnesį bandysime iškovoti pergalę ir pasaulio K-1 čempionate", - savo planais dalijosi T. Miceikos treneris V. Gridiajevas.

Europos K-1 čempionate kiek prasčiau sekėsi, tačiau bronzos medalius iškovojo K. Pšonko (iki 76 kg, treneris Dmitrijus Baranovskis) ir O. Kavaliauskas (iki 62 kg, treneris Vasilijus Nevolia).

Europos K-1 čempionate varžėsi beveik 150 dalyvių iš 17 šalių: Estijos, Latvijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Moldavijos, Uzbekistano, Armėnijos, Azerbaidžano, Rumunijos, Vokietijos, Prancūzijos, Olandijos, Čekijos, Slovakijos ir Lietuvos.

Tarptautinės kategorijos teisėjai Zigmas Baitis ir Vitalijus Nečepurenko pasidžiaugė, kad čempionatas Šiauliuose buvo aukšto lygio, tačiau tai klaipėdiečiams nesutrukdė iškovoti pergalių.

"Mūsų prognozės, kad šis čempionatas Klaipėdai gali suteikti džiugių akimirkų išsipildė", - pasidžiaugė Z. Baitis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder