Džimiui Baronui - krepšinio sirgalių komplimentai

Džimiui Baronui - krepšinio sirgalių komplimentai

Klaipėdos „Neptūno“ legionierius Džimis Baronas (Jimmy Baron), antradienio vakarą surengęs tikrą atakų šou ir padėjęs klaipėdiečiams patiesti Ušako „Sportif“ krepšininkus – 103:88, sulaukė itin daug krepšinio sirgalių aplodismentų ir gražiausių komplimentų.

„Džimi – Tu Klaipėdos Dievas“, „Auksinė mūsų rankelė“, „Puolimo mašina“, „Štai kovingumo pavyzdys“, „Vėl taiklus šūvis“, „Tai tarsi pasaka“, - tokie ir panašūs šūksniai skambėjo antradienio vakarą „Švyturio“ arenoje po vis dažnesnės Dž. Barono taiklios atakos.  

Šis vyrukas dvikovoje su turkais buvo tarsi „Neptūno“ varikliukas. Jo vienas po kito tolimi šūviai tiesiog skandino Turkijos komandos laivą.

Dž. Baronas per 32 minutes pelnė net 42 taškus (5/5 dvit., 10/15 trit., 2/2 baud. met.), atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą ir surinko 40 naudingumo balų. Vien per antrąjį kėlinį amerikietis surinko 24 taškus. Tai neregėti FIBA Čempionų lygos statistikos duomenys.

Pats krepšininkas visų nuopelnų prisiimti nenorėjo ir gyrė komandos draugus už puikiai sukurtas progas.

„Tai vienos iš geriausių mano karjeros rungtynių, tačiau sau visų laurų prisiimti tikrai negaliu. Ši pergalė ir mano pasirodymas – tai trenerio ir komandos bendras vaisius. Turiu puikius trenerius ir komandos draugus. Nesakau, kad dėl to viskas tampa lengva, bet kai visi tave taip palaiko, tai yra ypatinga. Tuomet tarsi pritrūksta žodžių ir tiesiog mėgaujiesi akimirka“, – spaudos konferencijoje kalbėjo Dž. Baronas.

Ušako „Sportif“ ekipos marškinėlius vilkintis Latvijos krepšinio rinktinės žaidėjas Rolands Freimanis gyrė J. Baroną už nuostabų pasirodymą.

„Tas vyrukas tiesiog nesustabdomas. Jis sužaidė nuostabias rungtynes. Jo taiklūs metimai mus tiesiog pražudė. „Neptūnas“ – gera komanda, turinti gerų žaidėjų. Klaipėda – puikus miestas. Linkiu „Neptūnui“ didžiausios sėkmės FIBA Čempionų lygos turnyre“, - kalbėjo mūsų kaimynų - latvių krepšininkas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder