Džiaugsmingos klaipėdiečių pergalės Panevėžyje

Džiaugsmingos klaipėdiečių pergalės Panevėžyje

Š. m. kovo 14-ąją, šeštadienį, Panevėžyje vykusiuose Lietuvos studentų virvės traukimo bei Lietuvos virvės traukimo čempionatuose šėlo Klaipėdos virvės traukimo komandos „Švyturys“ sportininkai. Ši komanda, kuri atstovavo Klaipėdą, sujungė Klaipėdos Valstybinės Kolegijos, Klaipėdos universiteto ir Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-čiosios rinktinės atstovus.

Lietuvos studentų čempionate pirmą kartą leidus dalyvauti kolegijų studentams, naujai suburta Klaipėdos Valstybinės Kolegijos komanda privertė sunerimti net patirties turinčias komandas ir parsivežė sidabro medalius.

Lietuvos virvės traukimo čempionate susijungusios Klaipėdos universiteto ir Klaipėdos valstybinės kolegijos merginos, kaip atskira komanda, pirmą kartą dalyvavo moterų pogrupyje. Svorio kategorijoje iki 540kg merginos iškovojo bronzą. Karių savanorių komanda svorio iki 680kg kategorijoje pasidabino spindinčiais sidabro medaliais. 720kg kategorijoje vyrų komanda pateko į stipriausių 4-uką.

Virvės traukimo klubas „Švyturys“ taip pat subūrė dvi mišrias komandas, kurių kiekvieną sudarė 4 merginos ir 4 vaikinai. Viena jų iškovojo trečiąją vietą

Klaipėdos sportininkai Lietuvos virvės traukimo čempionate bei Lietuvos studentų čempionate iškovojo keturias prizines vietas ir į uostamiestį parvežė keturias taures. Kartu traukikai parsivežė naujos patirties ir dar didesnį troškimą treniruotis ir siekti aukštumų. Sportininkai dėkoja treneriui Andriui Matuliui už nuoširdų darbą ir sportininkų rengimą. Ačiū sako ir Lietuvos virvės traukimo federacijai bei virvės traukimo klubui „Ąžuolas“ už gerai suorganizuotas varžybas ir gerą atmosferą. Taip pat Klaipėdos virvės traukimo klubas „Švyturys“ kartu su Klaipėdos universiteto bei Klaipėdos valstybinės kolegijos sportininkais dėkoja Krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-čiajai rinktinei už pagalbą ir palaikymą ruošiantis varžyboms ir jų metu.

Planuojama, kad vienas iš šių metų Lietuvos virvės traukimo čempionatų etapų vyks Klaipėdoje, Jūros šventės metu.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder