Dviratininkė Vaida Pikauskaitė sunkiai susižalojo per varžybas Ukrainoje

Dviratininkė Vaida Pikauskaitė sunkiai susižalojo per varžybas Ukrainoje

2012 metų Europos dviračių treko komandų persekiojimo lenktynių čempionė Vaida Pikauskaitė ilgam iškrito iš rikiuotės. 22-ejų metų panevėžietė sunkiai susižalojo per Lvove (Ukraina) vykusias tarptautines varžybas "Grand Prix Galičina".

V. Pikauskaitė nukentėjo per vieną iš daugiakovės rungčių - atkrintamąsias lenktynes. Lietuvos dviratininkė griuvo, o po to ant jos dar užlėkė varžovė iš Lenkijos. Mūsų šalies dviračių treko rinktinės narei diagnozuoti dubens kaulų lūžiai, praneša naujienų agentūra ELTA.

"Kai griuvau, treke buvome likusios devyniese iš 25. Iš pradžių buvo sunku patikėti, kad taip sunkiai susižalojau, - sakė V. Pikauskaitė. - Į viską žiūriu optimistiškai. Tikiuosi, kad viskas bus gerai".

V. Pikauskaitei penktadienį Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje Lazdynuose turėjo būti alikta operacija.

V. Pikauskaitė liepos mėnesį Portugalijoje vykusio Europos jaunių (iki 18 metų) ir jaunimo (iki 23 metų) dviračių treko čempionato jaunimo merginų 3 km asmeninėse persekiojimo lenktynėse užėmė ketvirtąją, o grupinėse lenktynėse - penktąją vietas.

Daugiakovės varžybose Lvove Aušrinė Trebaitė užėmė ketvirtąją, Eglė Zablockytė - 14-ąją, o Reda Kaulinskaitė - 16-ąją vietas. Iš 25 dviratininkių klasifikuota 21.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder