„Dragūno“ rungtynėse – pusšimtis karių

„Dragūno“ rungtynėse – pusšimtis karių

Šeštadienį Klaipėdos "Dragūno" rankininkai žaidė pirmąsias Baltijos (BHL) rankinio lygos sezono rungtynes. Deja, Artūro Juškėno auklėtiniai po permainingos kovos rezultatu 25:27 (15:13) nusileido Viljandi HC (Estija) komandai.

Sekmadienį 14 val. „Neptūno“ sporto salėje (Taikos per. 61A) dragūniečiai susitiks su kita Estijos komanda - HC "Kehra/Horizon Pulp&Paper“.

Praėjusį sezoną kovoję Baltijos iššūkio taurės turnyre ir tapę jo nugalėtojais, šįkart dragūniečiai grumiasi stiprioje Baltijos rankinio lygoje, kurioje iš viso varžosi 12 ekipų iš Lietuvos, Estijos, Latvijos, Suomijos ir Baltarusijos.

"Tai – rimtos, profesionalios komandos su rimtais biudžetais, pavyzdžiui, Suomijos, Minsko, Bresto, Polvos ekipos. Bus įdomu kautis su jais. Manau, kad tai bus geras krikštas jaunimui", - mintimis dalijosi A. Juškėnas

Dragūniečiai kviečia visus rankinio sirgalius sekmadienį 14 val. atvykti į jų namų areną palaikyti dragūniečių. Pavyzdį šeštadienį parodė kariai: sirgalių gretose šiandien buvo gausus būrys LDK Didžiojo kunigaikščio Butigeidžio dragūnų bataliono karių. Nuo šiol juos matysime dažnai - rankinio klubui ir kariškiams šiandien pasirašius bendradarbiavimo sutartį, kariai leis laisvalaikį rungtynėse.

Apie „Dragūno“ komandos ir karių bendradarbiavimą VE.lt artimiausiomis dienomis pateiks plačiau.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder