"Dragūnas" patampė nervus galingajai ZTR ekipai

"Dragūnas" patampė nervus galingajai ZTR ekipai

Klaipėdos "Dragūnas" grandiozinį keturių rankinio klubinių komandų turnyrą dėl Klaipėdos mero taurės pradėjo pralaimėjimu. Daug intrigų ir susidomėjimo kėlusi kova su keturiolikakart Ukrainos čempionais Zaporožės ZTR rankininkais baigėsi mūsų miesto komandai nepalankiu rezultatu - 28:30. Pirmąjį kėlinį dragūniečiai laimėjo 16:15.

Rezultatyviausiai klaipėdiečių komandoje žaidė Benas Petreikis - 9 įvarčiai (2 iš jų iš 7 metrų), Remigijus Vaičikauskas - 4 įv., po 3 įvarčius - Gražvydas Juška ir Mindaugas Dumčius (po 1 iš 7 metrų).

Tai buvo viena iš tris dienas (sausio 17-19 d.) Klaipėdoje vykstančio tarptautinio klubinių komandų turnyro dėl Klaipėdos mero taurės kovų.

Be minėtųjų ekipų, turnyre dar kaunasi Rusijos "Zarja Kaspija" ir Baltarusijos Minsko ASK (Baltarusija). Pastarąją komandą, kuri pernai tapo Europos Iššūkio taurės nugalėtoja, treniruoja dukart olimpinis čempionas, rankinio sporto meistras Spartakas Miranovičius.

"Panašaus lygio klubinių komandų turnyro Klaipėdoje dar nėra buvę. Norime, kad klaipėdiečiai galėtų pasimėgauti aukščiausio lygio rankiniu. Tikiu, kad netrūks kvapą gniaužiančių akimirkų", - sakė trumpam iš Ukrainos (treniruoja Zaporožės ZTR ekipą) į gimtąją Klaipėdą grįžęs ir turnyro organizaciniais reikalais besirūpinantis Artūras Juškėnas.

Turnyro tvarkaraštis

Sausio 18 d. (šeštadienis)

17 val. "Zarja Kaspija" - "Dragūnas";

19 val. ZTR - Minsko ASK;

Sausio 19 d. (sekmadienis)

11 val. ZTR - "Zarja Kaspija";

13 val. "Dragūnas" - Minsko ASK.

Rungtynės vyksta Klaipėdoje, "Neptūno" sporto salėje (Taikos pr. 61A).

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder