"Dragūnas" Moldovoje palaužė šeimininkus

"Dragūnas" Moldovoje palaužė šeimininkus

Tęsiasi Klaipėdos "Dragūno" rankininkų pergalingas žygis Moldovoje:  šeštadienį pajūrio atstovai Europos Iššūkio taurės B grupės varžybose 28:24 (16:12) įveikė šeimininkus – Moldovos „Olimpus-85-USEFS“ rankininkus ir užsitikrino kelialapį į kitą etapą.

"Dragūno" vyriausiasis treneris Artūras Juškėnas negailėjo gerų žodžių savo auklėtiniams už tai, kad nepalūžo prasidėjus antrajam kėliniui, kai šeimininkai buvo priartėję vos per du įvarčius.

Anot stratego, lemiamomis akimirkomis gerai sužaidė vartininkas Aistis Pažemeckas, atrėmęs keletą pavojingų metimų.

Priminsime, kad daugkartiniai Lietuvos čempionai Klaipėdos "Dragūno" rankininkai pirmose Moldovoje vykusiose Europos Iššūkio taurės varžybose 29:21 (15:12) nugalėjo Kipro "SPE Strovolos" komandą.

Klaipėdiečiai, iškovoję dvi pergales iš tiek pat galimų, jei nebus jokių netikėtumų, B grupėje turėtų likti pirmi.

Dragūniačiai sekmadienį dar kausis su varžybų autsaideriais - „Ruislip Eagles“ rankininkais iš Anglijos. Juos moldovai sutriuškino net 39:17, tad ir klaipėdiečiams su jais neturėtų būti vargo.

Jei „Dragūnui“ viskas susiklostys pagal planą, tuomet jie užims pirmąją vietą B grupėje ir kitame Europos Iššūkio taurės etape susitiks su Zaparožės (Ukraina) „ZTR“ rankininkais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder