Dainius Adomaitis: „Gera sugrįžti namo“

Dainius Adomaitis: „Gera sugrįžti namo“

Klaipėdos „Neptūno“ vyr. treneris Dainius Adomaitis po puikios pergalės (90:53) prieš Kėdainių „Nevėžį“ gyrė žaidėjus už intensyvumą, koncentraciją ir gerai atliktą darbą.

„Buvo labai geras intensyvumas ir energija gynyboje. Pavyko išvengti didesnių duobių. Viską atlikome taip, kaip norėjome, kaip ruošėmės. Gera sugrįžti namo. Kiekvienas prieš savo sirgalius nori sužaisti gerai. Jaunimas į aikštę išėjo gerai nusiteikęs. Taip, buvo klaidų, bet tai yra darbas. Nereikia žiūrėti į rezultatą, o reikia mėgautis krepšiniu, reikia gerbti savo darbą, savo sirgalius. Ruošdamiesi dvikovai su „Nevėžiu“, šiek tiek žiūrėjome ir į priekį. Šeštadienį į Klaipėdą atvyksta Kauno „Žalgiris“. Tai gera komanda, turėjusi puikų sezoną Eurolygoje. Su „Žalgiriu“ – vėl nauja istorija, nauja diena. Manau, kad motyvacijos tikrai netrūks. Svarbiausia, kad būtų sėkmės, o sirgalių palaikymo tikimės tokio pačio, kaip visada“, - akcentavo D. Adomaitis.

„Neptūno“ ir „Žalgirio“ rungtynėmis Klaipėdos krepšinio sirgalių susidomėjimas - didžiulis, tad norintieji „Švyturio“ arenoje stebėti šią dvikovą, turėtų paskubėti įsigyti bilietus.  Bilietus platina Bilietai.lt.

„Nevėžio“ vyr. treneris Paulius Juodis apgailestavo, kad rungtynės, galima sakyti, baigėsi jau per pirmąjį kėlinį.

„Buvome lyg ir užsivedę, lyg ir susikoncentravę, bet uždusome kibioje „Neptūno“ gynyboje ir patys darėme daug klaidų. „Neptūno“ agresyvus žaidimas vienas prieš vieną ir fantastiškai pataikyti tritaškiai, galima sakyti, mus nužudė per pirmus du kėlinius. Turime padaryti išvadas ir turime būti pasiruošę kautis, mirti aikštelėje šeštadienį su „Šiauliais““, - pabrėžė P. Juodis.   

„Neptūnas“ - šeimos komanda. Kurkime istoriją kartu!

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder