"Chelsea" atsisveikino su treneriu Roberto Di Matteo ir kalbina Rafaelį Benitezą

"Chelsea" atsisveikino su treneriu Roberto Di Matteo ir kalbina Rafaelį Benitezą

Londono "Chelsea" vadovų kantrybė trūko - po triuškinamo pralaimėjimo UEFA Čempionų lygoje prieš Turino "Juventus" komandą atleistas "mėlynųjų" treneris Roberto Di Matteo.

"Ekipos žaidimas ir rezultatai buvo per prasti - klubo savininkas bei valdyba nusprendė, kad reikalingos permainos. "Chelsea" turės susidoroti su užduotimi peržengti Čempionų lygos grupės etapą, taip pat kovoti dėl aukščiausių vietų "Premier" ir taurių varžybose. Londono ekipa dėkoja Di Matteo už nuveiktą darbą, o naujasis vairininkas bus praneštas netrukus", - skelbiama klubo pranešime.

Anglijos spaudos žiniomis, "Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius jau derasi su garsiu specialistu iš Ispanijos Rafaeliu Benitezu. Jam gali būti pasiūlytas trumpalaikis kontraktas, o vasarą būtų sprendžiama, ar verta jį pratęsti.

Nėra abejonių, kad pagrindinis Londono komandos taikinys išlieka Pepas Guardiola, tačiau buvęs "Barcelona" treneris neketina grįžti į didįjį futbolą anksčiau nei po šio sezono, tad jo sprendimo dėl ateities dar teks palaukti.

Benitezas nebūtų naujokas Anglijoje - 2004-2010 metais jis vadovavo "Liverpool" ir laimėjo FA taurę, taip pat triumfavo UEFA Čempionų lygoje. Vėliau jis stojo prie Milano "Inter" vairo, bet po mažiau nei pusės metų buvo atleistas ir iki šiol yra be darbo.

Greta ispano ir Guardiolos tarp pretendentų minimos Avramo Granto, Harry Redknappo, Cesare Prandelli ir Laurento Blanco pavardės.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder