Čempionų lygos vadovas: „Neptūnas“ turi gerus šansus“

Čempionų lygos vadovas: „Neptūnas“ turi gerus šansus“

Trečiadienio vakarą FIBA Čempionų lygos turnyre besitęsiantį Klaipėdos „Neptūno“ pergalingą žygį „Švyturio“ arenoje stebėjo pats šio turnyro vykdantysis direktorius Patrickas Comninos. Jis pasidžiaugė, kad „Neptūnas“ yra vienas iš turnyro lyderių ir neatmetė galimybės, kad susiklosčius palankioms aplinkybėms, „Švyturio“ arenoje galėtų vykti ir FIBA Čempionų lygos finalinio ketverto varžybos.     

„Valdyboje esame priėmę sprendimą, kad finalinis ketvertas šiemet vyks viename iš į jį patekusių miestų. Jeigu „Neptūnas“ ten pateks, jis turės labai gerus šansus. „Neptūnas“ į savo namų areną suburia daug žiūrovų, čia vyko ir Europos krepšinio čempionato grupės etapas. Mes žinome jų pajėgumus, arenos dydį, taip pat galimybes, todėl tikime, kad tai būtų puiki vieta finaliniam ketvertui“, – kalbėjo P. Comninos.

Jis spaudos surengtoje spaudos konferencijoje žurnalistams gyrė ne tik „Švyturio“ areną, bet ir visą „Neptūno“ organizaciją.

„Neptūnas“ žaidžia puikiai, sulaukiame gerų atsiliepimų. Apskritai, Lietuva yra tikra krepšinio šalis. Tai tik tris milijonus gyventojų turinti valstybė, tačiau užauginanti nuostabius žaidėjus. Visi Lietuvą žino kaip krepšinio šalį“, - pabrėžė svečias.

Anot jo, kitą sezoną FIBA Čempionų lygos turnyre gali varžytis šiek tiek mažiau komandų, taip norint pakelti meistriškumo lygį ir didesnį žiūrovų susidomėjimą.

„Ir šiemet turnyras buvo planuojamos taip, kad jame žaistų 32 ekipos. Visgi praėjusią vasarą sulaukėme didžiulio susidomėjimo, todėl skaičius buvo padidintas iki 40. Kaip bebūtų, manome, kad optimalus skaičius yra 32. Kitą sezoną tikrai turėsime 32 ekipas. FIBA produktas yra fantastiškas. Kalbu tai iš širdies. Tai turnyras, kuris keičia krepšinį į gerąją pusę“, - kalbėjo FIBA Čempionų lygos vykdantysis direktorius.

P. Cominos per rungtynių pertrauką buvo pakviestas į „Švyturio“ arenos vidurį ir „Neptūno“ klubo valdybos pirmininkas Vytautas Lygnugaris jam įteikė specialią „Neptūno“ dovaną – gintarinį vairą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder