Carmelo Anthony keliasi į Niujorką

Carmelo Anthony keliasi į Niujorką

Visą sezoną trukusios kalbos apie Carmelo Anthony norą palikti Denverio „Nuggets“ komandą baigtos. Atletas po milžiniškų mainų papildys Niujorko „Knicks“.

Kartu su juo į Niujorką keliasi Chauncey Billupsas, Sheldenas Williamsas, Anthony Carteris ir Renaldo Balkmanas.

Už tai „Nuggets“ gauna Wilsoną Chandlerį, Raymondą Feltoną, Danilo Gallinari, Timofejų Mozgovą ir 2014 metų NBA naujokų biržos pirmojo rato šaukimą.

Mainai dar nėra patvirtinti oficialiai, bet apie juos jau skelbia patikimi JAV dienraščiai ir tinklalapiai.

„Džiaugiuosi, kad tai baigėsi, – „Detroit Post“ dienraštyje cituojamas „Nuggets“ treneris George`as Karlas. – Džiaugiuosi, kad gauname galimybę iš naujo burti komandą. Manau, kad visi su situacija susidorojo taip gerai, kaip tik buvo įmanoma. Truputį dėl visko liūdna, bet taip jau yra.“

C. Anthony praėjusią vasarą atsisakė pratęsti sutartį su Denverio „Nuggets“ ir neoficialiai visą laiką kalbėjo apie norą žaisti Niujorke. Ten jis prisijungs prie Amare`o Stoudemire`o.

Mainuose dalyvavo ir Minesotos „Timberwolves“ ekipa. Ji iš „Knicks“ gaus Anthony Randolphą ir Eddy Curry, mainais atiduodama Corey Brewerį.

C. Anthony „Nuggets“ rungtyniavo nuo savo karjeros pradžios 2003 metais. Šiemet jis per rungtynes vidutiniškai pelno po 25,2 taško, atkovoja 7,6 kamuolio ir atlieka 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder