Bukmeikeriai: Ispanija nesunkiai žengs į pusfinalį

Bukmeikeriai: Ispanija nesunkiai žengs į pusfinalį

Šeštadienį Europos futbolo čempionato ketvirtfinalis vyks Gdansko stadione. Dar kartą susikirto Ispanijos ir Prancūzijos keliai. Apžvelgiame būsimų varžovų perspektyvas ir pateikiame „TonyBet“ bukmekerių nustatytus koeficientus.

Ispanija – 1,85; Lygiosios – 3,45; Prancūzija – 4,50

2000 metų žemyno pirmenybių ketvirtfinalis lygiai taip pat suvedė Ispanijos ir Prancūzijos rinktines. Legendinio Z.Zidano vedami tuometiniai Pasaulio čempionai palaužė ispanus ir nukeliavo iki pat Europos viršūnės. Taip pat komandos žaidė 1984 metų finale, tuomet ir vėl pranašesni buvo prancūzai.

Pasaulio ir Europos čempionai ispanai laikomi pagrindiniais pretendentais į titulą ir šiemet. Dar niekam nėra pavykę du kartus iš eilės triumfuoti senojo žemyno pirmenybėse. Grupės etape ispanų tykojo atkakli kova. Jau pirmajame ture teko susigrumti su tituluota Italijos rinktine. Antro kėlinio pradžioje kilo ne vienas pavojus ispanų vartams ir galop užfiksuotos atkaklios lygiosios 1-1. Airiai tikrai nebuvo tokie pavojingi varžovai ir kamuolio burtininkai nušlavė juos 4-0. Paskutiniajame ture laukė susitikimas su Kroatija, kuri daug ką nustebino šiame čempionate, tačiau pačioje rungtynių pabaigoje ispanams pavyko išplėšti minimalią pergalę.

Prancūzai po fiasko Pasaulio čempionate 2010 m. reabilitavosi ir surinko pretenzingą ekipą. Europos čempionatas prasidėjo atkakliomis lygiosiomis su Anglijos rinktine. Vėliau užtikrintai palaužta šeimininkų Ukrainos komanda. Paskutiniame ture laukė visas viltis praradusi Švedija, kuri siekė iškovoti bent vieną pergalę dėl galybės atvykusių sirgalių ir netikėtai mėlynieji suklupo. Paskutinis pralaimėjimas nutraukė 23 iš eilės nepralaimėtų rungtynių seriją.

Ispanija net ir praradusi atakų lyderį D.Villa, vis dar randa kelių prie varžovų vartų, o jų kamuolio kontrolė nekelia niekam abejonių. Mėlynieji tikrai turi pakankamai aukščiausio lygio žvaigždžių, kad mestų atitinkamą iššūkį nesustabdomiesiems Ispanams. Ar greita ir techniška ekipa sugebės perkopti mėlynųjų barjerą?

eurofootball.lt

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder