Britų lažybininkai reklaminėje iškaboje A. Aršavinui pasiūlė antrąjį darbą – valyti tualetus

Britų lažybininkai reklaminėje iškaboje A. Aršavinui pasiūlė antrąjį darbą – valyti tualetus

„Arsenal“ klubas rausta iš gėdos po to, kai Londone pasirodė reklaminė iškaba, kurioje komandos žaidėjui rusui Andrejui Aršavinui, šiuo metu paskolintam „Zenit“ klubui, siūloma „geriau valyti tualetus“.

Futbolininko vardu nusprendė pasinaudoti britų lažybų bendrovė „Paddy Power“. Milžiniškoje iškaboje „Arsenal“ stadiono prieigose lažybininkai pasityčiojo iš Londono ekipą savo žaidimu nesužavėjusio, brangiausio „Arsenal“ istorijoje futbolininko A. Aršavino, siūlydama jam „geriau valyti tualetus“, o ne žaisti futbolą.

„Andrejau. Mes turime vietą, kur tu tikrai galėtum įsidarbinti. Atkimšinėti unitazus! Kaip rusų kalba pasakyti – unitazo pompa?“, – skelbiama iškaboje.

A. Aršaviną pašiepianti iškaba – prie pat „Arsenal“ stadiono (Paddy Power nuotr.)

Ši reklama yra lažybininkų kampanijos „antrieji darbai atsarginiams“ dalis, kurios tikslas – rekomenduoti antrąjį darbą futbolininkams, kurie uždirba milžiniškas sumas, bet yra nenaudingi ir sėdi ant suolo.

„Arsenal“ klubas į šį incidentą sureagavo toli gražu ne su humoru ir gali imtis teisinių veiksmų prieš šmaikščiąją įmonę.

Į „Paddy Power“ akiratį pirmasis pateko Londono „Chelsea“ futbolininkas Fernado Torresas, kurio iškaba puikuojasi „Stambord Bridge“ stadiono apylinkėse. Jam pasiūlytas mėsainių pardavėjo darbas. „Chelsea“ klubas pasipiktino reklama ir kompanijai pagrasino teismais.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder