"Banga" pravėrė duris į Europą

"Banga" pravėrė duris į Europą

Trečiadienį Gargžduose buvo sužaistos 2013-2014 m. Lietuvos futbolo federacijos "Druskininkų Hermio" taurės turnyro antrojo pusfinalio pirmosios rungtynės tarp vietos "Bangos" ir "Klaipėdos granito" klubų.

Pergalę rezultatu 2:0 (2:0) šventė Gargždų futbolininkai. Įvarčius į uostamiesčio ekipos vartus įmušė Davydas Arlauskis (26 min.) ir Sergejus Ševčiukas (40 min.).

Komandos iki pirmojo kėlinio vidurio žaidė atsargiai. Tačiau vėliau įsismagino ir žiūrovams nuobodžiauti neteko. Antrame kėlinyje kelis kartus galėjo rezultatą sušvelninti "Klaipėdos granito" žaidžiantysis vyriausiasis treneris Robertas Poškus. Netrūko pavojingų atakų ir iš gargždiškių pusės.

Taigi prieš atsakomąsias rungtynes, vyksiančias balandžio 30 dieną Klaipėdoje, "Banga" įgijo dviejų įvarčių pranašumą ir turi gerų šansų patekti į finalą. Tad galima sakyti, kad bangiečiai pravėrė duris į Europą.

Žinia, taurės laimėtojas arba finalininkas (jei į finalą pateks Vilniaus "Žalgiris") šiemet atstovaus Lietuvai UEFA Europos lygos turnyre.

Trenerių komentarai po rungtynių

Tomas Ražanauskas ("Klaipėdos granitas"): "Kaip ir tikėjomės, rungtynės buvo sunkios. Pusfinalis susideda iš dviejų susitikimų. Todėl manau, kad pralaimėjome tik pirmąjį kėlinį. Sieksime atsigriebti per antrąjį kėlinį savo aikštėje. Pasiduoti tikrai nežadame."

Maksimas Tiščenka ("Banga"): "Rungtynes pradėjome vangiai ir pradžioje iniciatyvą turėjo "Klaipėdos granitas". Lengviau tapo, kai įmušėme pirmąjį įvartį. Manau, kad įgytos dviejų įvarčių persvaros gali ir nepakakti - reikės rezultatyvių atakų ir Klaipėdoje."

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder