"Baltų" tėveliai - "Palemono taurės" laimėtojai

"Baltų" tėveliai - "Palemono taurės" laimėtojai

Seredžiuje vykusiame tradiciniame futbolo turnyre "Palemono taurė 2019" dalyvavusi Klaipėdos futbolo mokyklos auklėtinių tėvelių komanda "Baltai" ne tik pakartojo praėjusiųjų metų pasiekimą, nepralaimėjusi nė vienų rungtynių. Iš įvairaus amžiaus tėvų sudaryta ekipa užkopė ant pačios pjedestalo viršūnės ir tapo turnyro nugalėtoja.

Ant Nemuno kranto įsikūrusiame Seredžiuje tikrą futbolo šventę jau devintą kartą organizavo vietos serediškių sambūris "Palemonas". Jaunųjų Klaipėdos futbolininkų tėvų komanda "Baltai" joje dalyvavo jau ketvirtus metus iš eilės. Pirmuosius du kartus klaipėdiečiai didesnių pergalių nepasiekė ir tarp prizininkų nepateko. Tačiau įgyta patirtis veltui nenuėjo. Praėjusiais metais "Baltams" pavyko užimti antrąją vietą.

Šių metų turnyre dalyvavo penkios komandos. Be iš toliausiai atvykusių uostamiesčio svečių, ant žaliosios vejos išbėgo Seredžiaus, Skirsnemunės, Kidulių ir Vilkijos ekipos. Atkaklių ir permainingų kovų tikrai netrūko.

Pirmose rungtynėse Kidulius nugalėjusiems (3:2) "Baltams", svarbiausia tapo antroji dvikova. Pralaimėdami serediškiams ir beveik pusantro kėlinio aikštelėje turėdami vienu žaidėju mažiau (už paskutinės vilties pražanga gauta raudona kortelė), klaipėdiečiai paskutinėje atakoje sugebėjo rezultatą išlyginti (1:1). Emociškai pakylėti tėveliai po to nugalėjo Skirsnemunę (2:1) ir iškovojo taip reikalingą tašką sužaidę lygiosiomis (1:1) su Vilkija.

Iš visų turnyro komandų, "Baltai" vieninteliai nepralaimėjo nė vienų rungtynių ir pirmą kartą tapo "Palemono taurės 2019" nugalėtojais.

Geriausiu ekipos žaidėju pripažintas Marius Dumalakas. Klaipėdietis Žilvinas Praleika išrinktas geriausiu turnyro vartininku, o Vitalijus Siniavskis - absoliučiai geriausiu turnyro žaidėju. Antrą vietą užėmė Vilkija, trečią - Seredžius. Ketvirta liko Kidulius aplenkusi Skirsnemunė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder