"Baltai" Nicoje tapo prizininkais

"Baltai" Nicoje tapo prizininkais

Prakaitą vasaros sporto stovykloje liejantys jauniausi Klaipėdos futbolo mokyklos "Baltai" auklėtiniai pertrauką tarp treniruočių išnaudojo dalyvaudami Latvijoje surengtame turnyre.

Visą savaitę Klaipėdos rajone vykstančioje sporto stovykloje dalyvavę 2006-2007 metais gimę Rimanto Skersio treniruojami klaipėdiečiai į namus grįžo tik dienai ir po neilgai trukusio poilsio išvyko į Latviją. Nicoje jų laukė vaikų futbolo turnyras.

Pastarajame varžėsi aštuonios komandos. Pasiskirstę į dvi ekipas "Baltai" su latviais kovojo skirtingose grupėse. Mūsiškius kiek trikdė, kad teko žaisti ne 7 prieš 7, kaip paprastai būna tokiuose turnyruose, o 6 prieš 6. Atsiliepė ir stovyklos nuovargis bei kelių žaidėjų trūkumas.

Kiek geriau sekėsi pirmajai komandai, kuri, įveikusi varžovus iš Gruobinios (5:1) ir Talsų (9:1), nusileido tik Liepojos ekipai (3:7). Pusfinalyje klaipėdiečiams teko pripažinti ir šeimininkų iš Nicos pranašumą (2:4). Tačiau kovoje dėl trečiosios vietos "Baltų" berniukai nepaliko vilčių Ventspiliui (4:1). Antroji uostamiesčio ekipa dvejas rungtynes pralaimėjo, tačiau po to trys iškovotos pergalės leido jai užimti penktąją vietą.

Į namus jaunieji futbolininkai grįžo tik permiegoti ir kitą rytą vėl išskubėjo į stovyklą.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder