Augantys šokių talentai varžysis konkurse

Augantys šokių talentai varžysis konkurse

Jaunieji šokių meistrai gegužės 6 d., šeštadienį, rinksis Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, kur jau ketvirtą kartą vyks Respublikinis šokių konkursas „Augantys talentai 2017“.  

„Tai unikali galimybė vienoje vietoje pamatyti tiek daug gabių jaunų žmonių. Jų talentas, energija, entuziazmas ir noras mokytis, tobulėti užburia. Mums, žiūrovams, tai gražus renginys, dalyviams – įtampos ir pergalės troškimo kupina diena, tačiau kartu tai ir proga jiems susipažinti, pasimokyti vieniems iš kitų, parodyti savo gebėjimus“, – sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Šiemet konkurse laukiama apie 300 dalyvių – iš viso apie 30 šokių kolektyvų, atvyksiančių iš viso Klaipėdos regiono. Konkurse dalyvaus vaikai nuo 4 iki 16 metų, taigi į renginį atvyks ir mažyliai iš įvairių Vakarų Lietuvos lopšelių-darželių, mokyklų, ir jaunuoliai iš gimnazijų, jaunimo centrų bei šokių studijų.

„Norinčių dalyvauti konkurse kasmet daugėja, esame priversti riboti registraciją, nes visi norintys tiesiog netilptų. Smagu, kad šį šokių konkursą pamėgo ir dalyviai, ir žiūrovai. Iš tiesų yra kuo pasigrožėti. Asmeniškai man labai gražu, kai šoka patys mažiausi – į kai kuriuos vaikus žiūrint išties sunku patikėti, kad jiems vos ketveri ar penkeri metukai“, – įspūdžiais dalinasi O. Zibalis. 

Visi konkurso dalyviai bus suskirstyti į keturias amžiaus kategorijas. Šokių kolektyvai varžysis šiuolaikinio šokio, „Šou“ šokio, charakterinio šokio, gatvės šokio ir „pop“ šokio kategorijose.

Konkursą organizuoja uostamiesčio laisvalaikio klubas „Aerobikos uostas“ bei Klaipėdos prekybos ir pramogų centras „Akropolis“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder