"Atlantas" pusfinalyje kausis su Kazlų Rūdos "Šilu"

"Atlantas" pusfinalyje kausis su Kazlų Rūdos "Šilu"

Šiandien Vilniuje buvo ištraukti 2014-2015 m. Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės turnyro pusfinalio burtai.

Klaipėdos "Atlanto" futbolininkai susikaus su pernai I lygoje šeštą vietą užėmusia Kazlų Rūdos "Šilo" komanda, o kitoje poroje varžysis Vilniaus "Žalgiris" ir dar vienas I lygos atstovas Kauno "Spyris".

Taigi matome, kad šalies čempionas "Žalgiris" ir bronzinis prizininkas "Atlantas" tarpusavio akistatos pusfinalyje išvengė.

Atlantiečiai aštuntfinalyje nugalėjo Vilniaus "Taip" komandą (3:1), o ketvirtfinalyje - "Klaipėdos granitą" (4:0 ir 3:0). Klaipėdiečių varžovo "Šilo" kelias į pusfinalį buvo ilgesnis. Kazlų Rūdos futbolininkai trečiame etape įveikė "Trakus" (3:2), aštuntfinalyje - Vilniaus regiono FK "Mostiškės" ekipą (4:0), o ketvirtfinalyje - Alytaus "Dainavą" (0:2 ir 3:0).

"Atlantas" pirmąsias pusfinalio rungtynes (balandžio 21 arba 22 d.) žais išvykoje, o atsakomąsias - gegužės 5 arba 6 dienomis Klaipėdoje.

"Atlanto" klubo sporto direktorius Valdas Trakys burtų traukimo rezultatus vertino taip: "Niekas nenorėjo pusfinalyje susitikti su "Žalgiriu". Tai iš tos pusės mums pasisekė. Būsimo varžovo nenuvertiname - nebus lengva "Šilą" nugalėti. Esame išsikėlę sau tikslą žaisti finale, todėl privalome prieš Kazlų Rūdos ekipą laimėti".

LFF taurės finalą planuojama surengti gegužės 23 d. Telšiuose.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder