Arūnas Bižokas Anglijoje tapo nugalėtoju, Edita Daniūtė liko antra

Arūnas Bižokas Anglijoje tapo nugalėtoju, Edita Daniūtė liko antra

Prestižinio atvirojo Jungtinės Karalystės sportinių šokių čempionato profesionalų klasikinių šokių varžybas laimėjo pasaulio čempionai - lietuvis Arūnas Bižokas ir rusė Katiuša Demidova, atstovaujantys JAV.

Antrąją vietą užėmė pasaulio vicečempionė Italijos pora - buvusi ilgametė A. Bižoko partnerė mėgėjų varžybose Edita Daniūtė ir italas Mirko Gozzolis.

Ketvirtfinalį pasiekė italas Andrea Faraci ir lietuvė Iveta Paurytė, atstovaujantys JAV.

Profesionalų Lotynų Amerikos šokių varžybose penktąją vietą užėmė Kanados pora - lietuvė Andra Vaidilaitė ir italas Maurizio Vescovo.

Pusfinalį pasiekė Lietuvos atstovai Justinas Duknauskas ir Ana Melnikova-Duknauskė, o ketvirtfinalį - taip pat Lietuvais atstovaujantys Andrius Kandelis ir Jelena Zverevščikova. Ketvirtfinalyje taip pat šoko JAV atstovaujantys rusas Ivanas Muliavka ir lietuvė Loreta Krikščiukaitytė.

Mėgėjų Lotynų Amerikos šokių varžybų pusfinalyje šoko Latvijai atstovaujantys Šarūnas Greblikas ir Viktorija Horeva, o mėgėjų klasikinių šokių varžybų ketvirtfinalį pasiekė Serbijos atstovai - Dušanas Dragovičius ir Greta Laurinaitytė.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder