"Arsenal" klube – pavojaus varpai: L.Podolskis nežais apie tris savaites

"Arsenal" klube – pavojaus varpai: L.Podolskis nežais apie tris savaites

Nors Londono „Arsenal“ klubas paskutiniame UEFA Čempionų lygos atrankos etape be didesnio vargo peržengė Stambulo „Fenerbahce“ komandos barjerą, kaip visada „kanonieriams“ traumų išvengti nepavyko.

Po atsakomųjų rungtynių „Emirates“ stadione anglų ekipos strategas Arsene‘as Wengeras susitaikė su mintimi, kad lygioje vietoje šlaunies traumą patyręs Lukašas Podolskis dėl jos veikiausiai nežais artimiausias tris savaites.

Lenkų kilmės vokietis susižeidė antrojo kėlinio pradžioje, kai kartu su komandos draugais išbėgęs į greitą kontraktą kairiajame atakos krašte siekė pastariesiems atlikti tikslų perdavimą.

Negana to, specialistas iš Prancūzijos nėra įsitikinęs, kad rimtos traumos nepatyrė ir kitas auklėtinis Aaronas Ramsey. Du įvarčius į Turkijos komandos vartus įmušęs valas po susitikimo skundėsi kojos skausmais. Šįryt bus atliktos išsamios analizės.

„Šįvakar vienintelis neigiamas dalykas – traumos. Rungtynės brangiai kainavo dėl L.Podolskio netekties. Nežinau kokia A.Ramsey būklė. Nežinau, kaip jaučiasi ir Jackas Wilshere‘as. Viskas paaiškės trečiadienį ryte“, - po rungtynių kalbėjo A.Wengeras.

„Panašu, kad Lukašą praradome maždaug trim savaitėms. Mūsų veiksmai rinkoje priklausys nuo traumų padarinių. Jei pasitvirtins blogiausios prognozės, tikrai imsimės atitinkamų veiksmų. Kol kas negaliu pasakyti nieko daugiau“, - teigė prancūzas.

L.Podolskio ir A.Ramsey netektis „Arsenal“ klubui būtų labai skaudi, kadangi būtent šie du futbolininkai pastaruoju metu komandoje demonstruoją puikią sportinę formą.

Praėjusiose „Premier“ lygos rungtynėse su Londono „Fulham“ ekipa vokietis įmušė du įvarčius. Kaip ir minėjome, Čempionų lygos mače su turkais dublį pavyko pelnyti ir valui.

Atsakomąsias „Arsenal“ ir „Fenerbahce“ komandų rungtynes „Emirates“ stadione stebėjo Londono „Chelsea“ klubo saugo Juano Mata tėvas. Ne paslaptis, kad tai žiniasklaidos atstovams sukėlė nemažai įtarimų.

Manoma, kad būtent minėtasis ispanas arba Madrido „Real“ ekipos krašto saugas Angelis Di Maria galėtų užpildyti potencialiai atsiversiančią spragą „kanonierių“ kairiajame atakos krašte.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder