Arena: vėl stringa stogo darbai

Arena: vėl stringa stogo darbai

Šią savaitę Klaipėdos arenos stogo darbus pristabdė vėjai ir drėgmė. Pasak areną statančios bendrovės "Vėtrūna" atstovų, dirbti esant stipriam vėjui - pavojinga ir tada darbai ant stogo iš viso nevyksta.

"Kai yra sniegas, drėgmė neįmanoma kokybiškai atlikti darbų, laikytis numatytų technologijų, išsaugoti medžiagas sausai. Daryti vien tik tam, kad daryti "Vėtrūnos" specialistams nepriimtina. Brokas ir skubėjimas statybose greitai išaiškėja, todėl siekiama darbus atlikti kokybiškai ir ilgam", - Ve.lt sakė statybininkų atstovas Džeraldas Kauneckas.

Anot jo, šią savaitę bus baigtas apatinis stogo sluoksnis.

Arenos statybvietėje pluša per 250 darbuotojų. Šiuo metu yra vykdoma stiklinės fasado dalies apdaila (baigiamieji darbai). Baigiamos vidinės arenos apdailos pertvaros, klojamos plytelės, vykdomi parengiamieji darbai dažymui, vyksta glaistymas.

"Kai tik prasidės dažymo darbai, darbuotojų dar padaugės", - žadėjo Dž. Kauneckas.
Pasiteiravus, ar statybvietė nenukentėjo nuo antradienį Lietuvoje praūžusios audros, Dž. Kauneckas atsakė: "Nuostolių uraganinis vėjas nepadarė, nuplėštos tik kelios smulkios detalės. Audros metu patys darbuotojai galėjo įsitikinti savo darbo kokybe išorinėje arenos dalyje. Pastatas ir konstrukcijos yra patvarios", - teigė jis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder