Antanas Kavaliauskas baigė krepšininko karjerą

Antanas Kavaliauskas baigė krepšininko karjerą

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo vidurio puolėjas Antanas Kavaliauskas socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė baigiantis sportininko karjerą.

„2019 metų birželio 1 dieną buvo mano paskutinės rungtynės profesionalo karjeroje. Tai buvo mačas dėl šalies čempiono titulo, paskutinės sezono rungtynės, ir tuo metu dar nebuvau tikras, kad tai taps mano paskutiniu maču. Atėjo laikas man pradėti naują savo gyvenimo skyrių. Tie, kas mane gerai pažįsta, žino, kad būčiau norėjęs išsmukti nepastebėtas, nieko nesakyti ir judėti tolyn, tačiau būtų teisinga padėkoti visiems su mano krepšinio gyvenimu susijusiems žmonėms“, - rašė krepšininkas.

„Tai nebuvo netikėtas sprendimas. Jį priėmiau su ramybe širdyje ir šypsena veide. Apie tai svarsčiau jau kurį laiką, ypač dėl šį sezoną kamavusių traumų“, - teigė 34-erių metų 208 cm ūgio A. Kavaliauskas.

„Ačiū visiems, su kuriais teko žaisti vienoje komandoje ir prieš kuriuos teko kovoti. Ačiū šeimai, kad buvo šalia kiekvieną akimirką. Ačiū visiems treneriams, iš kurių teko galimybė mokytis ir su kuriais teko dirbti. O ypač dėkoju „Žalgirio“ klubui, kad priėmė mane ir suteikė galimybę čia žaisti. Didžiuojuosi, kad galėjau vilkėti žaliai baltą aprangą, didžiuojuosi laiku, praleistu Kaune, ir tu, ką kartu pasiekėme, niekada nepamiršiu, - savo paskyroje rašė A. Kavaliauskas. - Žinojau, kad šios permainos buvo neišvengiamos, ir jaučiu, kad dabar joms atėjo laikas. Ir toliau žaisti, jei negaliu to daryti 100 proc., kiekvieną dieną ryti nuskausminančius lyg saldainius, jaustis nepatenkintu savo pasirodymu - ne to noriu. Pasitraukti, kol esi tarp geriausių, ne tas pats, kas tiesiog pasitraukti“.

A. Kavaliauskas į „Žalgirį“ atvyko 2016 metais. Prieš tai jis dvejus metus žaidė Vilniaus „Lietuvos ryto“ gretose. Krepšininkas per savo karjerą taip pat rungtyniavo Graikijos, Italijos, Latvijos ir Ispanijos klubuose.

Atstovaudamas Lietuvos rinktinei, A. Kavaliauskas 2015 metais tapo Europos vicečempionu.

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder