Anglijos "Premier" lygoje - Mančesterio miesto derbis

Anglijos "Premier" lygoje - Mančesterio miesto derbis

Praėjusį sezoną „Manchester City“ komanda peržengė „Manchester United“ ekipą ir tvirtai atsistojo Anglijos „Premier“ lygos viršūnėje. Intriguojanti sezono pabaiga, paskaninta gigantų mūšiu, sužavėjo daugybę sirgalių.

Pirmadienį šie gigantai vėl susitiks tarpusavyje, tačiau rungtynių reikšmė nėra tokia svarbi, kaip buvo pernai. Netgi pergalė Roberto Mancini auklėtiniams neleistų deramai priartėti prie sero Alexo Fergusono kariaunos.

15 taškų nuo persekiotojos atitrūkusi „Manchester United“ komanda tiesiog laukia apdovanojimų, o pernai čempione tapusi „Manchester City“ komanda jau yra palaidojusi viltis apginti titulą. „Manchester City“ komanda tik prisimena dramatišką pergalę praėjusiame sezone ir dabar mėgina apginti antrąją vietą, į kurią kėsinasi Londono „Chelsea“ ir „Tottenham Hotspur“ komandos.

„Pernai tai turėjo daugiau reikšmės. Dabar situacija yra visiškai kitokia“, - teigė Vincentas Kompany, prieš 12 mėnesių galva įmušęs „Manchester City“ ekipai pergalę lėmusį įvartį.

Dar prieš mėnesį pradėta kalbėti, kad „Manchester United“ gali iškovoti tris trofėjus per šį sezoną, tačiau taip nenutiks. „Raudonieji velniai“ Čempionų lygoje krito prieš Madrido „Real“ ekipą ir buvo eliminuoti. Anglijos asociacijos (FA) taurės trofėjus jiems taip pat atitekti nebegali – pralaimėjimas „Chelsea“ komandai užbaigė pasirodymą turnyre.

Tačiau tas vienintelis likęs trofėjus Anglijoje simbolizuoja didžiausią sėkmę. Ir reikėtų neįtikėtinai galingo nuosmukio, kad „Manchester United“ jo neiškovotų.

„Džiaugiamės savo pozicija ir norime čia užbaigti sezoną“, - teigė „Manchester United“ vartininkas Davidas De Gea, kuris „Premier“ lygoje „sausus“ vartus išsaugojo jau šešiose rungtynėse iš eilės.

Anglijos „Premier“ lygos rungtynės tarp „Manchester United“ ir „Manchester City“ komandų „Old Trafford“ stadione vyks pirmadienį 22 valandą Lietuvos laiku.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder