Andrejus Paniukovas šėlo ir Vilniuje

Andrejus Paniukovas šėlo ir Vilniuje

Šiandien Klaipėdos "Atlantas" Lietuvos futbolo A lygos čempionato antrojo turo rungtynėse Vilniuje susitiko su debiutante Utenos "Utenio" ekipa ir nugalėjo ją rezultatu 2:1 (1:1).

Uteniškiai pirmieji pelnė įvartį - 37 min. pasižymėjo Valentinas Jeriomenka. Jo smūgiuotas kamuolys iš pradžių atsitrenkė į virpstą ir po to atsidūrė "Atlanto" vartuose.

"Utenio" futbolininkai pirmavo vos minutę. Po Roberto Vėževičiaus perdavimo 38 min. rezultatą išlygino "Atlanto" legionierius Andrejus Paniukovas - 1:1. Šių futbolininkų tandemas šiemet suveikė jau ne pirmą kartą.

Po pertraukos (66 min.) "Atlantui" pergalingą įvartį baudos smūgiu įmušė ne kas kitas, o A. Paniukovas. Šis rusas per du turus jau pelnė 6 įvarčius ir pirmauja rezultatyviausių A lygos žaidėjų sąraše.

Beje, atlantiečiai prieš išvyką į Vilnių ketvirtadienį namie žaidė treniruočių pobūdžio rungtynes su Tauragės "Tauru" ir iškovojo pergalę 6:1. Per šį susitikimą vieną iš įvarčių taip pat pelnė A. Paniukovas.

Po rungtynių Vilniuje "Atlanto" vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija "Vakarų ekspresui" sakė: "Žinojome, kad rungtynės bus sunkios ir joms atsakingai ruošėmės. Antrose rungtynėse iš eilės pirmieji praleidome įvartį, tačiau vyrai parodė charakterį ir iškovojo pergalę. Džiaugiuosi sėkmingu septyniolikamečio Ričardo Šveikausko debiutu vidurio gynėjo pozicijoje. Kalbant apie "Utenį", ši ekipa daug ką privers su ja skaitytis".

Vilniuje "Atlantas" žaidė tokios sudėties: Edvinas Gertmonas, Rolandas Baravykas, Marius Kazlauskas (kapitonas), Ričardas Šveikauskas (53 min. įspėtas), Markas Beneta, Robertas Vėževičius (42 min. įspėtas), Andrius Bartkus, Gerardas Žukauskas, Maksimas Maksimovas, Dovydas Norvilas (nuo 89 min. - Donatas Navikas), Andrejus Paniukovas (79 min. įspėtas).

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder