A. Novikovas – ant susitarimo su žymiu Varšuvos klubu slenksčio

A. Novikovas – ant susitarimo su žymiu Varšuvos klubu slenksčio

Geriausiu 2018 m. Lietuvos futbolininku išrinktas Arvydas Novikovas yra arti susitarimo su viena žymiausių Lenkijos komandų.

Šios šalies žiniasklaida praneša, kad saugas, nuo 2017-ųjų vilkintis kitos Lenkijos ekipos – Balstogės „Jagiellonios“ – aprangą, derasi su Varšuvos „Legios“ klubu. Nors konkreti informacija apie galimą lietuvio susitarimą su sostinės klubu dar neatskleidžiama, „Legionisci“ rašo, jog A. Novikovas jau netrukus turėti apsivilkti „Legios“ aprangą.

Manoma, kad lietuvio išpirkos suma turėtų siekti apie 250 tūkst. eurų.

A. Novikovas, praėjusiame sezone išrinktas geriausiu Lenkijos lygos legionieriumi, su Varšuvos klubu buvo siejamas ir prieš kelis mėnesius, o tuomet pareiškė, jog kiekvienas Balstogės ekipos žaidėjas, gavęs „Legios“ pasiūlymą, su juo sutiktų.

Iš viso su raudonai geltona „Jagiellonios“ apranga A. Novikovas yra sužaidęs 64 rungtynes ir įmušęs 19 įvarčių.

„Legia“ praėjusiame sezone „Ekstraklasos“ čempionate užėmė antrąją vietą ir iškovojo teisę varžytis Europos lygos atrankos varžybose. Dar 2016–2017 m. sezone Varšuvos ekipa rungtyniavo ir UEFA Čempionų lygos turnyre, kuriame stojo į kovą su tokiais klubais kaip Madrido „Real“ ir Dortmundo „Borussia“.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder