Šeštąją olimpinių žaidynių dieną startuos 11 lietuvių ir krepšinio rinktinė

Šeštąją olimpinių žaidynių dieną startuos 11 lietuvių ir krepšinio rinktinė

Ketvirtadienį Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse startuos Lietuvos irkluotojai, buriuotojas, plaukikas, boksininkas ir krepšininkai.

17.04 val. Lietuvos laiku numatytas irklavimo varžybų moterų porinių dviviečių valčių finalas, kuriame dalyvaus Milda Valčiukaitė ir Donata Vištartaitė. 17.24 val. vyks vyrų porinių dviviečių valčių finalas su Sauliumi Riteriu (Ritter) ir Mindaugu Griškoniu. 18.30 val. numatomas porinių keturviečių valčių B finalas (7-10 vietos), kuriame irkluos Dovydas Nemeravičius, Martynas Džiaugys, Dominykas Jančionis ir Aurimas Adomavičius.

Tiesa, dar nėra aišku, ar dėl prastų oro sąlygų ketvirtadienio plaukimai įvyks. 13.30 val. bus paskelbtas sprendimas, ar vykdyti ketvirtadienį numatytas olimpinių žaidynių varžybas, ar jas nukelti dar mažiausiai dienai.

19 val. 21-erių metų Lietuvos boksininkas Eimantas Stanionis kovos svorio kategorijos iki 69 aštuntfinalyje su dvejais metais vyresniu uzbeku Šachramu Gijasovu.

Nuo 19.05 val. kovą buriavimo varžybose RS:X klasėje tęs 27-erių metų Juozas Bernotas. Jo laukia septintas, aštuntas ir devintas plaukimai.

19.22 val. 50 m plaukimo laisvuoju stiliumi atrankoje startuos 22-ejų metų Simonas Bilis.

Penktadienį 4.30 val. Lietuvos krepšininkai susitiks su Argentinos komanda. Be pralaimėjimų žengiantys lietuviai sieks trečiosios pergalės. 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder