Galutiniame rinktinės dvyliktuke Juškevičius keičia Kalnietį

Galutiniame rinktinės dvyliktuke Juškevičius keičia Kalnietį

Paskutiniąsias kontrolines rungtynes antradienį prieš Kroatijos rinktinę Lietuvos krepšininkai žaidė jau žinodami, kas pateko į galutinę komandos sudėtį, tačiau joms pasibaigus įvyko rokiruotė įžaidėjų pozicijoje.

Rungtynių išvakarėse Lietuvos rinktinės treneriai nusprendė, kad į galutinį dvyliktuką nepateko gynėjas Adas Juškevičius ir vidurio puolėjas Artūras Gudaitis.

Visgi Manto Kalniečio trauma pasibaigęs kontrolinis mačas privertė Kazlauską Juškevičių sugrąžinti į komandą ir juo pakeisti Lietuvos rinktinės kapitoną.

„Atsarginio įžaidėjo pozicijoje turime Adą Juškevičių, kuris niekur neišvyks ir liks kartu su mumis“, – sakė Lietuvos nacionalinės komandos strategas.

Trečiadienį Gudaitis kartu su traumuotu Kalniečiu grįžta į Lietuvą. Gudaitis prisijungs prie sezonui besiruošiančių kitų Kauno „Žalgirio“ krepšininkų, o Kalnietis vyks į Kauno klinikas.

„Per tą laiką, kurį praleidau rinktinėje, gavau labai daug, – sakė Gudaitis. – Turėjau galimybę sportuoti su geriausiais Lietuvos krepšininkais, dirbti su geriausiais treneriais, todėl tikiuosi, kad pasiėmiau labai daug naudingų dalykų, sutvirtėjau, įgijau patirties. Nepatekimas į rinktinę šiemet man bus kaip motyvacija ateičiai“.

Lietuvos rinktinė trečiadienį dar treniruosis Kroatijoje, o ketvirtadienį, rugpjūčio 28 d. iš Zagrebo užsakomuoju reisu išskris į Gran Kanariją.

Pasaulio čempionate lietuviai startuos rugpjūčio 30 d. rungtynėmis su Meksika.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder