"Želmenėlis" dalinasi šiluma ir gerumu

"Želmenėlis" dalinasi šiluma ir gerumu

Klaipėdos lopšelio-darželio "Želmenėlis" bendruomenė dalinosi savo gerumu ir dosnumu Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namuose gyvenantiems vaikams.

Šiuose namuose paprastai gyvena likimo nuskriausti vaikai, kuriems juos palikusių tėvų meilę ir šilumą bando atstoti čia dirbantys žmonės. Artėjant šv. Kalėdoms daugumą mūsų užplūsta noras dalintis gerumu, aplinkiniams padovanoti šilumą ir šypseną.

Besiruošdami aplankyti kūdikių namus darželio vaikų tėvai dalyvavo akcijoje-mugėje "Kiek darbelių, kiek darbų". Mugėje buvo renkamos lėšos siūlant įsigyti bendruomenės narių sukurtus kūrybinius darbus. Akcijos metu už suaukotas lėšas buvo nupirktos įvairios dovanos - vitaminai, maisto papildai, šiltos kepurės ir šalikai, sauskelnės ir kt.

"Mes linkime, kad kūdikių vaikų namučius aplankytų šv. Kalėdų stebuklas, meilė, šiluma, tikėjimas ir viltis", - sakė darželio direktorė Genovaitė Žmuidienė.

Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namų direktorė Aušra Nikolajevienė džiaugėsi sakydama, kad tokios akcijos be galo reikalingos. Jos suteikia kūdikių namų vaikučiams džiaugsmo, atneša meilės, šilumos, artumo, bendrystės su visuomene.

"Mes be galo laimingi, kai pas mus apsilanko svečiai", - šypsosi A. Nikolajevienė.

Daugiausiai vaikai dėmesio sulaukia gruodį, kai žmones užplūsta gerumas.

Šiuo metu kūdikių namams labiausiai trūkta edukacinių priemonių, vitaminų ir sauskelnių. Visi šie daiktai palengvintų įstaigoje gyvenančių vaikų kasdienybę. Norintys suteikti paramą gali kreiptis į direktorę A. Nikolajevienę tel. (8 46) 49 01 90, 8 609 91655 arba el. paštu: [email protected].

Kornelija STRECKIENĖ

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder