Reti, bet turiningi susitikimai

Reti, bet turiningi susitikimai

"Laukiami ir brangūs senjorai", - tokiais žodžiais klubo "Rūta" pirmininkė Albina Bružilienė pasitiko Tauragės klubą "Subuvimas" ir jo naują vadovę Kristiną Vaičiulienę.

Dar kovo mėnesį buvo suplanuotas plaukimas Kuršių mariomis ekskursiniu laivu "Venus". O dabar tauragiškiai pamatė ne tik uostą, bet ir lainerį, didingai besišvartuojantį Kruizinių laivų terminale. Pasigirdo nuostaba ir šūksniai, kad tik amžiaus pabaigoje senjorams teko patiems paplaukioti ir pamatyti tokią grožybę. Taip pat teko pamatyti miestą ne tik pro autobuso langą, bet ir iš kitos pusės - nuo vandens: didingą, pasipuošusį kranų strėlėmis ir lydimą nenuilstančių žuvėdrų pulkų.

Tradiciniai susitikimai tarp 130 kilometrų atstumu gyvenančių draugų reti, bet turiningi. Pasikeitimas koncertinėmis programomis, bendri pietūs ir, žinoma, daug judėjimo - žaidimai, viktorinos, muzikiniai konkursai. Senjorai sako: "Ne sėdėti susitikome."

Svečiai mums padovanojo ir populiarią dainą "Du laivai" - tarsi norėdami pratęsti susitikimą jūrine tema, kai du laimingi kolektyvai susilieja kaip du laivai baltame rūke.

Klaipėdiečiai svečius linksmino humoristiniais pasakojimais iš senjorų gyvenimo ir linksmomis dainomis. Bet laikas nenumaldomai teka, ir tos trys susitikimo valandos kaip trys minutės prabėgo, o čia jau ir atsisveikinimo laikas. Išlydėjo "Rūta" savo draugus, o tauragiškiai tvirtai išgavo pažadus, kad kitais metais klaipėdiečiai tikrai atvyks pas juos.

Kristina BUSLAJEVA, Klaipėdos miesto pagyvenusių žmonių asociacijos prezidentė

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder