Po to, kai rašėme

Po to, kai rašėme

"Vakarų ekspresui" parašius apie nesutarimus Debreceno gatvėje esančio daugiaaukščio garažo savininkų bendrijoje "Šviesoforas-2", jos pirmininkas kompozitorius Benhardas Calzonas redakcijai pristatė dokumentus, kurie paneigia nepatenkintojo bendrijos nario pretenzijas.

Savo automobilį daugiaaukščiame garaže jau 20 metų laikantis Rimantas M. piktinosi, jog pirmininko B. Calzono nurodymu buvo nupirktos ir į sargų patalpas įstatytos šarvuotos durys, kurios esą kainavo 1600 litų.

"Pats pasidomėjau toje firmoje, kuri pardavė duris, kiek jos galėtų kainuoti. Sužinojau, kad ne daugiau 1 300 litų", - redakcijai guodėsi vyriškis.

B. Calzono redakcijai pateiktuose dokumentuose matyti, jog surengus potencialių tiekėjų apklausą buvo gauti trys pasiūlymai. 2012-04-27 UAB "Mažeikių fauga" bendrijai pasiūlė duris įstatyti už 1 800 Lt. 2012-04-30 buvo gauti du pasiūlymai - iš UAB "Asmodas" (1 950 Lt) ir UAB "Mūsų miškas" (1 600 Lt). Pasirinkus šios bendrovė pasiūlymą už atliktus darbus jai 2012-05-14 buvo pervesta 1 600 Lt - tai rodo SEB banke esančios bendrijos sąskaitos išrašas.

"Vakarų ekspreso" informacija

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder