Paminėta Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena

Paminėta Tarptautinė pagyvenusių žmonių diena

Spalio mėnuo prasidėjo Tarptautine pagyvenusių žmonių diena. Tad į Klaipėdos Žvejų rūmus rinkosi gerai nusiteikę senjorai, Klaipėdos ikimokyklinių įstaigų "Pagrandukas", "Pumpurėlis", "Puriena", "Žilvitis'', "Žuvėdra", M. Montesori, RUC ugdytiniai, tėveliai ir jų pedagogai.

Pensininkų bendrijos choras "Sidabro gija'' ir jų vadovė Daiva Šilinskienė sukvietė visus į renginį "Rudenį pasitinkam su daina", skirtą Tarptautinei pagyvenusių žmonių dienai.

Norėjosi visiems kartu pabūti - jaunam ir senam pasisukti bedram rately, patrepsėti, padainuoti tarsi vienoj gražioj šeimynoj. Taip ir vadinosi vaikų programėlė "Graži mūsų šeimynėlė".

Meninio ugdymo mokytojos pakvietė senjorus nors mintimis sugrįžti į vaikystę. Klaipėdos pensininkų bendrijos "Sidabro gija'', Vėžaičių ansamblio "Vaivorykštė", Agluonėnų ansamblio "Agluona" senjorai kartu su vaikais suko ratelius, žaidė gerai žinomus, visų pamėgtus žaidimus, dainavo dainas. Tarsi viena graži šeimyna gerą pusvalandį visi buvo kartu susikibę rankomis.

Senoliai braukė džiaugsmo ašaras ir kalbėjo: "Mums angelai šiandien nusileido ant rankų."

Po vaikų programėlės senjorai klausėsi jiems skirto koncerto. Jaunystės dainas, romansus dainavo "Sidabro gijos" choras, "Vaivorykštės" ir "Agluonos" ansambliai, Klaipėdos ikimokyklinių įstaigų meninio ugdymo mokytojų ansamblis. Ne vienas salėje sėdintis lingavo ir pritarė dainoms.

Ačiū meninio ugdymo mokytojoms: Onutei Pučinskienei, Danutei Indilienei, Reginai Bočkienei, Dovilei Masiulienei, Nelei Lekštutienei, Loretai Aukštuolienei, Nijolei Pranevičienei, Vilmai Einikienei, Rimai Butienei ir Giedrei Dobravolskienei už pagalbą ir supratimą organizuojant šį renginį.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder