Pagalbos turgelis

Pagalbos turgelis

Padėka. Pervalkoje gyvenantys Danguolė ir Zigmantas Mackevičiai labai nustebo, kai artėjant didžiosioms metų šventėms juos aplankė Neringos jaunimo ir socialinės paramos centro atstovai ir įteikė dovanų maisto paketus. "Kai klausėme, ar čia visiems neringiškiams tokius dalina, paaiškino - tik sulaukusiems 75-erių. Abiem tiek stuktelėjo, tad kiekvienas gavome po didelį paketą, nors ir vieno būtų užtekę. Paketuose buvo visko Kūčių ir Kalėdų stalui. Buvome labai pamaloninti ir norime nuoširdžiai padėkoti už tokią puikią kalėdinę staigmeną", - sakė ponia Danguolė.

Padėka 2. Gydytoją, einančią į darbą Vaikų ligoninėje, praėjusį šeštadienį, 7.30 val., užpuolė tikriausiai narkomanas, norėjęs atimti rankinę. Jis daktarę pradėjo mušti. "Net nežinau iš kur tuščioje tokiu metu Mažvydo alėjoje atsirado moteris, kuri kelis kartus spyrė tam plėšikui. Ir jis pabėgo. Nežinau, kuo viskas būtų baigęsi, jei ne ta drąsuolė. Nors nežinau nei kas ji, nei iš kur ji, bet esu labai dėkinga. Gal moteris perskaitys tą padėką" - vylėsi Vaikų ligoninėje dirbanti gydytoja.

Turgelio vartai atkelti darbo dienomis 10-13 val. Prašymus, klausimus siųskite el. paštu [email protected] arba rašykite komentarus "Vakarų ekspreso" interneto svetainėje www.ve.lt. Pagalbos turgelio rubrikos telefono numeris - 493435.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder