Padėka senam bičiuliui

Padėka senam bičiuliui

"Vakarų ekspreso" skaitytojas klaipėdietis Zigmas Bagdonas panoro viešai padėkoti daugiau nei 50 metų namo kiemo aplinka besirūpinusiam savo kaimynui Vaclovui Balsiui.

"Eikit per visą Klaipėdą ir kito tokio darbštaus ir pasiaukojančio žmogaus nerasit", - nuoširdžiai apie velionį bičiulį, šių metų birželio 25-ąją palikusį šį pasaulį, kalba 1970-aisiais į Klaipėdą iš Telšių atvykęs ponas Zigmas.

"Mūsų namo Taikos prospekto 51 aplinka - turbūt visame mieste geriausiai apželdinta. Ir tai padarė namo patriotas ir gamtos mylėtojas Vaclovas Balsys, nuo pat namo pastatymo 1960-aisiais ėmęsis darbo. Jis, paaukodamas visą savo laisvalaikį, sodindavo su dviračiu iš miško parvežtus medelius. Kartais pasikviesdavo ir talkininkus. Kad augalėliai prigytų ir augtų, jis metų metus juos laistė ir prižiūrėjo. Aplink kiekvieną sodinuką iškasdavo griovelius ir sumesdavo lapus. Taip jis pagerindavo dirvožemį. Ir šiandien mes matom to darbo rezultatus - gražų parką aplink namą. Turim būti dėkingi už jo pasiaukojimą bei triūsą. Retai pasitaiko gyvenime tokių žmonių, kurie be jokio atlyginimo dirbtų visų gerovei", - sakė ponas Zigmas.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder