O kur žalieji?

O kur žalieji?

Šiemet žiema mus ilgai lepino, turbūt todėl ir liko labai daug vasarinių paukščių. Aš gyvenu prie Trinyčių tvenkinio, ir čia žiemoja šimtas ančių. Joms, vargšėms, visai blogai, jos badauja ir galbūt tik gerų žmonių dėka jas pavyks išgelbėti.

Didžiausią iniciatyvą rodo Birutė, kuri yra tikra gyvūnų globėja. Pas ją prie namų medeliai prikabinėti visokiausių produktų ir lesyklėlių. Turiu pasakyti, kad padeda ir jos draugės - Saliutė, Gindrutė, Gražina, Ema. Padeda pinigais, o mes perkame duoną, kurią Birutė kasdien supjausto po du tris kepalus, o aš nešu ir pamaitinu. Bet visos tos moterys yra pensininkės ir joms tie keli litai pačioms reikalingi.

O žalieji, medžiotojų draugijos, miesto valdžia turbūt net ir nežino, kur yra tas Trinyčių tvenkinys. Galėtų sukurti kokį produktų fondą, iš kur būtų galima paimti ir pamaitinti tuos gyvūnėlius - ne pensininkų sąskaita.

Štai čia tikrai turėtų žalieji padėti - ateitų keletas vyrų su įrankiais ir išdaužytų ledą, tuo praplėsdami vandens paviršių. Taigi, laukiam pagalbos.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder