Maudynės išmatose - kasdienybė?

Maudynės išmatose - kasdienybė?

Gražią šeštadienio popietę, apie 17 val. Klaipėdos rajone, Karklės paplūdimyje, kuris tuo metu buvo pilnas poilsiaujančių šeimų, porų ir pavienių žmonių, iš kopų išdygo du žirgai, kuriuos lydėjo du vadeliotojai ir keturios merginos, švenčiančios mergvakarį. Žinoma, fotosesija jūros fone ant žirgų - turbūt vienas įsimintiniausių ne tik savaitgalio, bet ir visos vasaros prisiminimų.

Bet tai - tik gražioji pusė. Žirgai įvedami į vandenį, ir vieną iš jų netikėtai prispiria... Arklys tuštinasi nesikuklidamas - tiesiai į vandenį. Kompanija nueina lyg niekur nieko.

Priėjus prie vedlių (vienas greičiausiai nesulaukęs nė pilnametystės, kitas, kuris "vadovavo paradui", buvo gerokai vyresnis, apie 45 - 50 metų, nuotraukose matyti su dryžuotais marškinėliais) ir paklausus, kas bus daroma su išmatomis, iš vedlio alkoholiu tvelkiančios burnos išgirstamas atsakymas : "Ką? Tau reikia, tu eik ir susirink. Čia tuoj į jūrą nuplauks viskas ir niekur nieko".

Apsisvaidžius žodžiais su vedlių vadu, vis gi nieko iš šios situacijos pešti nepavyko. Jis laikėsi tvirtos savo pozicijos - paplūdimio teritorijoje, o ypač vandenyje, lengvinasi žmonės, todėl jis teigė nematąs nieko blogo tame, jog čia tuštinasi ir žirgai.

Mano galva, tai yra šlykštu, neestetiška ir nesterilu, nes tame vandenyje maudosi žmonės ir jų vaikai, tačiau yra žmonių, kurių pozicija kitokia.

Sužinojome ir žirgyno, kurio žirgai tuštinasi vandenyje pavadinimą ir kontaktinius duomenis.

Galbūt kokia nors inspekcija susidomės šio žirgyno veikla, nes, mano nuomone, ji nėra teisėta...

Portalui VE.lt paskambinus nurodytu telefonu, žirgyno savininkas Justinas L. teigė, kad vadeliotojai visuomet surenka žirgų išmatas nuo pajūrio smėlio, tam nešiojasi specialius maišus.

Pastebėjus, kad tai įvyko vandenyje, vyras svarstė, kad galbūt tai netyčia ir galėjo atsitikti, bet stengiamasi išvengti tokių situacijų. "Dirbame jau 5-6 metus, bet iki šiol jokių nusiskundimų nebuvo", - sakė jis.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder