Kai lyja obuolių lietus

Kai lyja obuolių lietus

Nerimsta Pagyvenusių žmonių asociacijos kolektyvai, nenusėdi vietoje. Nors krapnojo lietus ir savuose soduose noksta vaisiai, klubo "Rūta" vadovei Albinai Bružilienei pasisekė suorganizuoti veiklų rytmetį Kūdikių namuose.

Tądien buvo renkamas obuolių derlius ir darbuotojo Jono dėka "lijo" obuolių lietus. Ir rinko obuolius vaikai bei seneliai, kad pagamintų žiemai skanių sulčių.

Bendras darbas vyko sparčiai ir su ugnele, nes geriausiu pavyzdžiu vaikučiams buvo močiutės ir seneliai, mokantys vaizdžiai paaiškinti obuolių naudą ir parodyti, kaip blogi vaisiai atskiriami nuo gerų ir kaip skanu bus žiemą ragauti vitaminų užtaisą.

Po talkos visi susirinko arbatėlei. Jei močiutės ir seneliai jau ieškojo suolelio, kad prisėstų, tai mažieji talkininkai visai nesijautė pavargę. Jie norėjo šokti ir dainuoti, nes buvo žiūrovų, o vaikams toks dėmesys labai patinka, nes gali parodyti, ką išmokę. Vaikų aktyvumas sužavėjo senjorus ir jie noriai suko su mažyliais ratelius.

Gražu, kada su visais aktyviai bendrauja auklės ir auklytės, direktorė. Jauki aplinka, sukurta šiuose namuose, akivaizdi meilė vaikams, suteikia viltį mums visiems, kad ten vaikučiams gerai, ir tai džiugina bei sukelia teigiamas emocijas ilgam.

Mes ten sugrįšime, nes aptarėme naujus planus, tikime kolektyvu, todėl norime bendrauti ir kiek leidžia mūsų sveikata ir galimybės, dalyvauti mažųjų gyvenime.

 

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder