Aš labai myliu Lietuvą...

Aš labai myliu Lietuvą...

OK, papasakosiu apie "crazy" gyvenimą ir kaip mes patampame "mikimauzų" šalimi. Pavasarį keliaudamas su šeima į Druskinikus, sustojome Išlaužo kaime "apsišopinti" į kaime esantį "Express marketą". Kaimo žmonės jau mokomi "mikimauzų" žargonų ir parduotuvės pavadinimai nenusileidžia didmiesčių madoms.

Pasikalbėjęs su vietiniais gyventojais ir supratęs, kad jiems "pofig", kas užrašyta ant parduotuvės, patraukėme toliau. Kaip pasakytų jaunimas, "nice" pavadinimas ir ko aš čia kabinėjuosi prie vargšų žmogelių.

Atvažiavę į Druskininkus patraukėme į "Snow areną". Lauke oro temperatūra buvo per 30 laipsnių šilumos, tad įėjus į "Snow areną" mus pasitiko vėsuma. Apsimokėję ir gavę "Snow arena card" patraukėme pro praėjimo vartus. Keliavome su dvejais mažamečiais vaikais, kuriems rūpėjo "Dru fun park", kur galima linksmai praleisti laiką.

Vaikams buvo labai "nice", po to patraukėme į "Snow arenos" "Aero gallery", kur užkandome vietoje pagamintų "hamburgerių". Mums pasisekė, nes pataikėme, kai perkant "hamburgerį" su bulvytėmis "free" "Cocacola" gaunama nemokamai.

Šiaip "Snow arenoje" yra ir daugiau barų. Pagrindinės trasos viduje – ledo baras "ABSOLUT® Ice Bar" bei "Carlsberg finišo baras" - tikriems slidinėjimo entuziastams.

Druskininkuose pabuvome keltą dienų, aplankėme "Grand SPA Lietuva" bei Druskininkų vandens parką, apie kurį galite daugiau sužinoti aquapark.lt... "Respectas" Druskininkams už nuostabią gamtą ir "cool" vandens parką.

WTF?

Taip pabandėme apžvelgti ir pademonstruoti tik dalį to, kaip mes virstame niekuo. Negerbdami savo kalbos kultūros ir papročių mes patapsime avinų banda, kaip daugelis ES šalių, kurios jau prarado, o kitos net neturėjo savo papročių ir kultūros.

Kaip pagalvoji rimčiau, supranti, kad brendame į mėšlą, bet kvapo neužuodžiame...

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder