Petras Gražulis: Pagalvoji - kaip šaunu!

Petras Gražulis: Pagalvoji - kaip šaunu!

Pagalvoji - kaip šaunu!

Skaitant "laisvą" žiniasklaidą, kurią matomai pristatė atleista pašto valdyba, susidarė įspūdis, jog BELIKO valstybėje išspręsti ministro J.Narkevič dukros gyvenančios tėčio bendrabutyje ir jo suvalgytų kotletų Abu Dabyje ir Stonkų šeimos skyrybos problemas.

Nebėra turbūt nei SDG terminalo už kurį jau gal 10 kartų permokėjom, neliko KORUPCIJOS, NEPOTIZMO, SKURDO, socialinės atskirties, ORIOS PENSIJOS , o mokytojai gauna adekvačias akademinio darbo VERTAS ALGAS...

Dar truputėlį paskaitęs "laisvą" spaudą sužinojau ir dar vieną pritrenkiančią naujieną!

Bronislovas Matelis gyvena Seimo bendrabutyje. Žinia tiesa pasakius pritrenkė, nes gyvendamas čia jau nepirmus metus nei karto neteko jo čia matyti.

O Seime pradėjo kalbos sklisti, jog jis ten gyvena ne vienas, karts nuo karto iš jo kambario išeina vyras aptemptomis odinėmis kelnėmis ir žalia spalva dažytais plaukais (galiu ir apsirikti, gal ten buvo Matelis persirengęs)...

P.S. Man vis dėlto labai rūpi - o kaip su tuo SDG terminalu? Ir kada Grybauskaitė SUSIMOKĖS pilną kainą už savo tulpėm kvepiantį pageidavimų koncertą per MG Baltic kanalus?

Petras GRAŽULIS, LR Seimo narys, Audito komiteto narys

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder