Žvejų gatvė ruošiama uždarymui

Žvejų gatvė ruošiama uždarymui

Jau nusprendusi uždrausti eismą Žvejų gatvėje miesto savivaldybė nusprendė pažaisti demokratiją. Nors jau aišku, kad automobiliams į šią gatvę įvažiuoti bus draudžiama nuo birželio 1-osios, tačiau iki tos dienos merijos interneto svetainėje bus demonstruojama naujoji eismo schema ir laukiama gyventojų nuomonių.

Eismą Žvejų gatvėje visiškai uždrausti planuojama nuo birželio 1-osios. Nuo tos dienos iki rugsėjo 15-osios, nuo 9 iki 23 valandos, šie gatvė bus skirta tik pėstiesiems. Automobiliams čia bus draudžiama ne tik įvažiuoti, bet ir stovėti.

Pasak Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto ūkio departamento direktoriaus Liudviko Dūdos, jau užsakyti kelio ženklai, kurie bus pastatyti įvairiose vietose. "Tiesa, kirsti šią gatvę ir įvažiuoti į prie Danės upės esančią automobilių stovėjimo aikštelę bus galima, tačiau važinėti pačia Žvejų gatve bus leidžiama tik naktį", - "Vakarų ekspresui" sakė L. Dūda.

Miesto savivaldybė tikisi, kad nejudrioje gatvėje puls kurtis lauko kavinės, todėl ši vieta turėtų tapti turistų ir miestiečių traukos centru. Jei šis sumanymas pasiteisins, eismas Žvejų gatvėje bus draudžiamas ir kitąmet.

Šiuo metu skaitomiausi

Skaitomiausi portalai

Šiuo metu skaitomiausi

Raktažodžiai

Šiuo metu skaitomiausi

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder